| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! u Društvo forumu; žalosno što je tako mlada cura... zamislite da vi umrete u 25 i onda kao neznaju šta vam je pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 882
![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! žalosno što je tako mlada cura... zamislite da vi umrete u 25 i onda kao neznaju šta vam je pa vas krenu rezuckat...jebo bi im kevu...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! stari moj...kaj da stisne crijevo i proljev ga zashprica.. a fora filmich..a jebeno dok sve izvadi van..ono ostane kada puna krvi..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! bljak....frajer rezucka organe kao da sprema kotlete za rostilj ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! kako je samo rezao onaj mozak na komade sa kuhinjskim nozem. a rebra sa skarama za zivicu. najbolje kad strgne komad lubanje da izvadi mozak a kako su tek crijeva odmah izasla cim su otvorili trbuh. ajme meni, nisam gadljiva, tako da mi nije smetalo, ali zbilja ne bih htjela da to meni nakon smrti naprave. definitivno ne.
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! hahahhahahahahah...ovdje se i od najozbiljnije teme u sekundi napravi vic...hahahahahhahah
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! jooooooj........znam da nisam smjela gledati to!!!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nije, obdukcija, slabim, tijela, upozorenje, zeludcom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:02.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!

bljak....frajer rezucka organe kao da sprema kotlete za rostilj
a kako su tek crijeva odmah izasla cim su otvorili trbuh. ajme meni, nisam gadljiva, tako da mi nije smetalo, ali zbilja ne bih htjela da to meni nakon smrti naprave. definitivno ne.