| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! u Društvo forumu; ah ah...jednog dana ću i ja to radit,nadam se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! ah ah...jednog dana ću i ja to radit,nadam se ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! Gledala sam punih 10 sekundi, s jednim okom, povremeno s nijednim. Odvratno.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,933
![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! Napokon da sam uhvatil vremena pogledat ovo. Interesantno ,da se nesto i naucit. A lik je dobar mesar,buduci da se blizi vrijeme kolinja mogal bi dobru paru okrenut. ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! Ma ja ne razumem nekog ko voli taj posao...ko da si mu stavio neku životinju pa ajd seci... fuuuj!!! Naravno,sve je za ljude,mora neko i to da radi ali seckati ljudsku kožu,meso,vaditi mozak...odvratno!!!!
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 27
![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! glava najviše traumatizira, a ostatak je više manje za gledanje ipak moram priznati da je obdukciju svinje, psa ili konja puno lakše raditi od ovoga |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! ma to nije klasicna obdukcija...to je vjezba na faxu za studente...pa su je rastavili svu na dijelove za seciranje ... Frendice mama radi na patologiji...Ima dosta mladih kojima je to posao pa im se opet gadi rezat neke dijelove ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 429
![]() ![]() ![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! Moram priznat da se slažem s većinom da je gadno ali zato kaj nismo naviknuti to gledati!! jbg netko mora i to raditi (ja nebi)! ova teta je još dobra, kaj kad dobiju na stol nekog ko je u raspadajućem stanju! pa ti skuži od čega je taj netko umro! fuuuuj! btw odličan skalpel!
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nije, obdukcija, slabim, tijela, upozorenje, zeludcom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:30.

fuuuj!!! Naravno,sve je za ljude,mora neko i to da radi ali seckati ljudsku kožu,meso,vaditi mozak...odvratno!!!!
... Frendice mama radi na patologiji...Ima dosta mladih kojima je to posao pa im se opet gadi rezat neke dijelove