| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! u Društvo forumu; niš strašno za vidjet. miris je gori. mislim da ima na youtube-u još gori klip s nekim rusima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! niš strašno za vidjet. miris je gori. mislim da ima na youtube-u još gori klip s nekim rusima taj je pravi mesar kod nas se na obdukciji vade i pregledavaju svi organi.
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! Ja čim sam vidla prvu sliku mi se zgadilo,a kamoli da bilo šta pokrenem,još manje kad sam pročitala neke postove u kojima su slikovito opisali neke djelove! Ne bi hvala gledala to a kamoli radila taj poso!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! jesi siguran da je to prava žena?...mislim postupci jesu kao na pravoj obdukciji i idu po pravilima al to mi liči na neku lutku za vježbanje... sumnjam da je pravi leš...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,794
![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! Evo FBS imas repicu od mene jer vec dvije noci se valjam od smijeha zbog ovog. Sinoc je jedan kolega bil blijed cijelu noc nakon gledanja clipa a drugi evo upravo gubi veceru i pjeva rigoleto. ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! evo tog ruskog videa koji je spominjo netko prije... (Da ne upozoravam... znate kaj vas čeka) mmm da li je tko ogladnio nakon ovog videa? bome ja ću malo mortadele si bacit na kruh
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obdukcija tijela - UPOZORENJE: Nije za one sa slabim zeludcom!!! kaj je ovo?? kolinje? fbs svaka čast na trudu.. dala bi ti rep al sam bila predarežljiva danas ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: nije, obdukcija, slabim, tijela, upozorenje, zeludcom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!