| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Obiteljski rucak u Koreji u Društvo forumu; mmmm...njam njam...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Obiteljski rucak u Koreji Fuj jebote, pa još su žive ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obiteljski rucak u Koreji Mene fascinira njihova negadljivost, jer unatoc tome sto, kao vise manje svi jedemo ziva bica (ako cemo bas cjepidlacit i biljke su zive...) ipak osjetimo neku empatiju ili ako nista barem gadljivost dok kokama odsjecaju glave, dok krv prsti iz glave jedne svinje itd, itd...koliko god to licimjerno bilo, pokusavamo ne mrcvarit ih zvakanjem dok su jos zivi. Svidja mi se djevojcica kojoj se na faci moglo vidjeti: ''Koji je ovo k?!? Hocem cokolade.'' Ili jos bolje gadjenje na n-tu...ja bi bila sokirana svojom pratnjom da onako fino nabija lignji ,ili koji god to ljigavac bio, na glavu onaj stapic, bez imalo, ali bas imalo samilosti...nek se bar prave. FUJ!
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koreji, obiteljski, rucak |
« Medvjedić Knut
|
Panda »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.

... za zamisliti se