| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! u Društvo forumu; znam da je neka cura ovakvu temu vech otprla al da vam odma velim ne pokushavam bit originalan zato mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! znam da je neka cura ovakvu temu vech otprla al da vam odma velim ne pokushavam bit originalan zato mi nemojte nish spushat..e sad..da krenemo...bilo je to prije bozhica..(nije bilo na valentinovo....iss kaj bi ja delal na valentinovo) imal sam josh dost ispita..skrumpal sam se i dal sam tj poklonjene su mi tri ili cetri dvojke za bozhich..is zamalo sam napisal uskrs neznam kaj mi je.. e uglavnom teta iz matematike mi nije htjela dati dva jer nije htjela raditi "budalu od sebe i svojeg predmeta" dakle to je bilo oko 20-tog prošlog mjeseca i godine...i tad nastupaju praznici..no međutim prije praznika..prijavil sam maturu...vuhu..koja je ak se ne varam 16-tog ovog mjeseca...e ali imal sam i cisco i dobil case study (to vam je neki zadatak di morate sami napraviti zadatak..lol ma kak se to zove..neznam..ono cijelu jebenu mrezu i ip adrese blabla frikin bla yeah gledam rtl)ja sam pital na forumu dali netko to ima da se ne zajebavam josh i stim ali enma nitko..dobro...ja to do sutra moram predati..nije bitno zval sam profacha sve sredil ![]() e uglavno..danas je ....kaje danas..a cetvrtak fakin vjutro 8da vjutro nije ujutro) a ja u ponedjeljak ujutro u 8..da da.. u 8 OSAM moram se nacrtati u shkoli i predati matematiku.. e sad u chemu je kvaka..kvaka je u tome..da nish ne uchim(istina bog da niti neam od kud) ali uglavnom.. sad sam popizdio i zhivchan sam jako jako..(ko onaj stef s jakim misicimahehe ak znate onaj stef kaj vam bu istovaril drva pred ogradu) no da...izuzev onih par dana kaj sam se nalijal nisam ko mrcina al sam se nalijal..stalno sam il se vozim il sam na cpu i igram pesa..a kad bum ucil kad kad kad??????? zato ochu fakin blablabla BANNNNNN bananom u celo...zake..da jednom skuzim da moram uchit..jer ak ne polozhim sad maturu stari me bude..nije bitno kaj me bude al glavno je da me bude.. evo vish..budale...sad sam se sjetio da imam i nekoliko stotina pitanja za maturu..a tu je i zavrsni rad..ma krasno.. dakle..il mi dajte bann ill ste mi mladost i duboku starost upropastili AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (to ja kristim upravo) e sad..kak me sterati s traviana,i josh par desetaka foruma..jao meni kam se uvalio... ![]() ![]() ![]() cheers..dajte da ..se sjecate one slike.. ![]() ma ocu i to ..al ocu uchit!!!!!!!!!!!tj nechu ali moram..kad nemrem dobiti ovog prvog ![]() ko ima hraborsit me bannati hehe al nemojte mni sada stisnuti pola godine..neki onak..tjedan mozda manje..ili tu negdje..aa mozhe mozhe?? ali ne odmah danas..sutra negdje..oko sedam osam navecer..dok se zahukta onak..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! znam kako ti je, evo ban. daj samo u sljedećih 10 sekundi postaj kad želiš da ti ga skinem. edit: ups, nisam pročitao tekst ispod slike... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! e chekaj kak sam glup..pa mogu sam sebe bannat a??
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! Ne možeš... ti si mod, modovi se ne mogu banati... Niti ih drugi mod može banati... daj mi svoj password, ja ću ti ga promjeniti i vratiti kad budeš htio... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! ma on mi onda oche zgasit komp..pa mi zeme sve kablove..al ja imam par rezervnih ovih od napajanja..a komp mi treba za uchenje..a bubnut me nemre..tka da..to ispada a neznam moram se primiti knjige..a sam se nemogu natjerati..ja si vech zabrijal da pem u 5 mjesecu na maturu..ah mladost ludost..fala wampek
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! -- ali ne odmah danas..sutra negdje..oko sedam osam navecer..dok se zahukta onak.. ![]()
| | |
![]() |
« budala ili....
|
kako je jajima »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:34.

.... Koje poučno štivo