| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! e stvarno ne serem al slucajno sam naisel na ovu temu ![]() al jebat ga sad..razmisljao ja barem malo kolko mogu jer malo me glava boli.. i tak ja razmisljam i razmisljam..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! A gle ti njega sad... Sad bi opet sve cure rasplakao i u crno zavio... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! joj daj..ja jedino kog mogu u crno zavesti ovaj zaviti su ovi grobari ![]() ma nemoj tako kazhu..ma šta je.. ma neznam..idem odem ne dojdem kao vjetar s kišom projdem..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! Ja se nadam da se Vuxs spametil i nešto navčil . A ovom našem srednjem (drugi puta prvi razred srednje) nikako da puhne v glavu ili da ga neko bana sa njegovih Knightova i kak se već sve ne zovu. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Ochu bannom u chelo..!!!-odmah!! gle ovak.. boli me kurac..ocu bann i sad mi se jebe za onu shugavu temu... kuzhim..ma jebi se s takvim sranjem..kaj mogu..mogu kurac eto kaj mogu da budem otvoren..kuzhish.. gle.. kurac sam si ja napraivl od ovog zhivota..da da glumim tragediju blablabla ma ne zanima me..ochu bann..jer ak ga ne dobijem vrachal se bum na forum ut i tam..a ovak kurac..nebum.. majicu mi nedate ..nemorate..al ochu bann daj vech jednom..issuse..gle pochel bum vrijedjati i bum se nekom zamjerio bez veze.. skinul mu bum nekog sve'ca ..daj ajde fakin bann i boli te fafi.. issuse kak je gadna ova iz kunolovca..kolko ja bil gaadan ona je gadnija.. smej se smej... gle..daj mi jebeni bann.. jer tak...
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:38.

. A ovom našem srednjem (drugi puta prvi razred srednje) nikako da puhne v glavu ili da ga neko bana sa njegovih Knightova i kak se već sve ne zovu.