Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi odgovor izdajnika u Društvo forumu; wow, nisam nekoliko dana bio na netu i evo bas sad nasao temu izdajnika. kao prvo, hvala silence, ti si ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 17-07-07, 23:07   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 434
skin2yard je zabranio reputaciju
odgovor izdajnika

wow, nisam nekoliko dana bio na netu i evo bas sad nasao temu izdajnika. kao prvo, hvala silence, ti si jedini kojega cijenim ovdje (i jos naravno nekoliko vas...cina, belial...naravno i one koji su stali uz mene, hvala) za vas james bond-ove ovdje...svaka vam cast...mora da sam ja izgleda retardiran da stavim isti nick, koji usput koristim i svugdje...od igrica pa do foruma...a mozda me i boli ona stvar za to da li cete vi to procitati...ali valjda sam retardiran, jer ja izgleda nemam pojma o nicemu

s ovim se nezelim opravdavati ili pozaliti sto sam ucinio...nasuprotno, ovo samo jos dokazuje ono sto sam govorio, i mislim da je sada ocito komu jestalo do nekog statusa i iskreno boli me briga da li ce me neko izbaciti, imam ja i pametnijeg posla u zivotu...i jos nesto, umjesto da saljete ovakve teme, mogli bi malo pogledati temu donacija kompjutera, jer iskreno receno, imate ovdje lijepu stvar koju je jako tesko ostvariti, a vi ste to uspijeli ( to se odnosi samo na manjinu), sto se tice mene, ovakve gluposti me nece sprijeciti da pomognem nekomu ako mogu...tako da racunajte na mene sto se tice kompjutera
Star 17-07-07, 23:14   #2 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall
Re: odgovor izdajnika

Past tense...

Lock, jer već vidim u što će se ova tema pretvoriti..

Edit, ne mogu lockat pa predlažem nekom tko ima ovlasti da to učini prije frcanja iskri...
Star 17-07-07, 23:19   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Poruka: 434
skin2yard je zabranio reputaciju

nemozete sve lockati, a posebno nisam imao priliku da odgovorim pa zato molim za priliku da i ja kazem rijec dvije o tomu...zato sam i stavio pod igra bez granica...
Star 17-07-07, 23:21   #4 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 12,474
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

to ti je kao što vidiš premješteno ovdje jer tome tamo nije mjesto..

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 17-07-07, 23:22   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Sve ok,ja sam otvorio onu temu,svaka čast za donacije i pomaganje,ali nemoraš ali ne moraš nas pljuvati po drugim forumima!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 17-07-07, 23:23   #6 (permalink)

wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

I sad će netko tebi odgovorit pa ti njemu i tako unedogled...
Star 17-07-07, 23:24   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
nope,ja sam ono napisao i ja sam van ovoga.
Fearless Mastermind je offline  
Star 17-07-07, 23:27   #8 (permalink)

a jbt ga, ja sam odgovarao skin2yardu al ste se vi ubacili u međuvremenu
Star 17-07-07, 23:27   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,542
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
najbolje sve zaključajte , čovjek je 100 % u pravu i nije ništa krivo rekao , ovdje je ko u školi , kad nešto kažeš dobiješ po prstima i klečiš na kukuruzi
-misic- je online sada  
Zatvorena Tema
Tagovi: izdajnika, odgovor

« Tenis | Brojevi »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111