| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi odgovor izdajnika u Društvo forumu; wow, nisam nekoliko dana bio na netu i evo bas sad nasao temu izdajnika. kao prvo, hvala silence, ti si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | odgovor izdajnika wow, nisam nekoliko dana bio na netu i evo bas sad nasao temu izdajnika. kao prvo, hvala silence, ti si jedini kojega cijenim ovdje (i jos naravno nekoliko vas...cina, belial...naravno i one koji su stali uz mene, hvala) za vas james bond-ove ovdje...svaka vam cast...mora da sam ja izgleda retardiran da stavim isti nick, koji usput koristim i svugdje...od igrica pa do foruma...a mozda me i boli ona stvar za to da li cete vi to procitati...ali valjda sam retardiran, jer ja izgleda nemam pojma o nicemu s ovim se nezelim opravdavati ili pozaliti sto sam ucinio...nasuprotno, ovo samo jos dokazuje ono sto sam govorio, i mislim da je sada ocito komu jestalo do nekog statusa i iskreno boli me briga da li ce me neko izbaciti, imam ja i pametnijeg posla u zivotu...i jos nesto, umjesto da saljete ovakve teme, mogli bi malo pogledati temu donacija kompjutera, jer iskreno receno, imate ovdje lijepu stvar koju je jako tesko ostvariti, a vi ste to uspijeli ( to se odnosi samo na manjinu), sto se tice mene, ovakve gluposti me nece sprijeciti da pomognem nekomu ako mogu...tako da racunajte na mene sto se tice kompjutera ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | Re: odgovor izdajnika nemozete sve lockati, a posebno nisam imao priliku da odgovorim pa zato molim za priliku da i ja kazem rijec dvije o tomu...zato sam i stavio pod igra bez granica...
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| |
![]() |
| Tagovi: izdajnika, odgovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

(i jos naravno nekoliko vas...cina, belial...naravno i one koji su stali uz mene, hvala) za vas james bond-ove ovdje...svaka vam cast...mora da sam ja izgleda retardiran da stavim isti nick, koji usput koristim i svugdje...od igrica pa do foruma...a mozda me i boli ona stvar za to da li cete vi to procitati...ali valjda sam retardiran, jer ja izgleda nemam pojma o nicemu

i klečiš na kukuruzi