| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Odlikaši vezali profesoru noge u Društvo forumu; Divljačko iživljavanje maturanata bjelovarske Tehničke škole nad profesorom Željkom Strehovcem, koje su na njegovu satu upriličili tjedan dana prije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Odlikaši vezali profesoru noge Divljačko iživljavanje maturanata bjelovarske Tehničke škole nad profesorom Željkom Strehovcem, koje su na njegovu satu upriličili tjedan dana prije završetka lanjske školske godine, vjerojatno bi zauvijek ostalo tajnom da na webstranici YouTube nisu osvanule snimke koje su sami akteri ovjekovječili mobitelima. Zašto su se učenici najboljeg razreda u školi od svog profesora elektrotehničke grupe predmeta odlučili oprostiti bjesomučnim divljanjem, urlanjem, paljenjem televizora, a potom i čitavom serijom ponižavanja i grubog zlostavljanja, zasigurno bi mogao odgovoriti netko od tadašnjih aktera, no ni jednome od njih to pitanje nismo uspjeli postaviti. Većina su od njih naime, pojašnjava ravnatelj škole Ante Šola, danas uzorni studenti na fakultetima, a te im je godine čak dodijelio nagradu za najbolje ponašanje u školi! Jedan od profesora, želeći ostati anoniman, prisjeća se da su učenici dok je profesor Strehovec mirno držao predavanje nastojeći ignorirati podivljale maturante, plesali i izvijali se pred njim, palili TV-prijamnik sve dok im on nije iščupao antenu, a potom su se dosjetili da mu užetom zavežu noge. Ravnatelj tvrdi kako je Strehovac u školi radio samo drugo polugodište, a potom mu nije produljen ugovor o radu, jer navodno nije uspio uspostaviti komunikaciju s učenicima. Premda su zbog neprimjerena ponašanja reagirali i njihovi roditelji, ravnatelj tvrdi kako se profesor nikada ni na što nije požalio. Kud ide ovaj svijet Ja bi te klince i njihove roditelje odmah streljao pa tako dao primjer drugima... Žalosno... Btw.filmić je nažalost povučen sa youtube...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Offline | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Katastrofa ![]() Danas sam gledao taj filmić i nisam mogao vjerovati da je takvo što moguće, što si ta djeca sve dopuštaju ![]() Cura mi je učiteljica, "srećom" u osnovnoj školi i znam da ima svega jer kad slušam njezine priče nemogu vjerovati kako se i ona najmanja djeca ponašaju a učitelji im doslovno nemogu ništa, potpuno su nemoćni ![]() Ako su i oni u trećem-četvrtom razredu osnovne škole nemogući onda nije ni čudo da se ovi balvani na filmu ovako ponašaju ![]() Naše školstvo ![]() A ni poštene plače učiteljima nedaju. Stvarno neznam tko nakon ovakvih i sličnih događaja uopće i želi raditi i školovati se za učitelja Sutra stavim ponovno filmić na youtube ako koga zanima, skinuo sam ga al mi je na poslu
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Ajd javi kad staviš filmić...baš bi to htio vidjeti !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge bem vas u vugla.. pa ja gledo već odkad DNEVNIK.hr
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Offline | Re: Odlikaši vezali profesoru noge
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge To je cisto samodokazivanje,podivljali hormoni,dokazivanje da su jaci od autoriteta. Samo sta to nikad nebi netko sam napravia, muski su se za takve gluposti uvik znali pokazat samo u coporu.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Išao sam u istu tu školu (točnije, istu zgradu samo drugi kat) i ne jednom doživio isto to. Imali smo profesora iz etike/politike i gospodarstva i profesoricu iz engleskog kojima su se radile iste takve stvari.Također nijedno od njih nikada nije ništa prijavilo i nitko nije kažnjen. Ponašanje tih maturanata je za svaku osudu ali još mi je gore to što ti profesori iz dana u dan trpe to iživljavanje i da ne traže nikakvu kaznu za one koji ih maltretiraju. Također ravnateljstvo škole, pa valjda se prati rad novog profesora da se vidi kakav je sa djecom i šta se događa na njegovom/ njezinom satu. Kažem, osuđujem ovo što je prikazano na snimci ali treba dobro razmisliti tko je kriv za cijelu tu situaciju. I ne vjerujem da se to događa samo u Bjelovaru, ovo je samo prvo izbilo u javnost. ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: odlikas i, profesor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.