| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Odlikaši vezali profesoru noge u Društvo forumu; Profesor/nastavnik/učitelj danas nesmije niti zaprijetit na bilo koji način učeniku ma što on napravio jer istog trena izlaze ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Veteran | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Profesor/nastavnik/učitelj danas nesmije niti zaprijetit na bilo koji način učeniku ma što on napravio jer istog trena izlaze kojekakve komisije i kažnjavaju takvog učitelja ako ga taj učenik prijavi ![]() Dok s druge strane da bi se kaznilo nekog učenika ili ga se izbacilo iz škole treba jako duga procedura i taj učenik stvarno treba napraviti neki jako grubi prekršaj (koji se mora dokazati) da ga se tako kazni ![]() Najčešće takvi izgrednici još i bolje prođu jer se sugerira učiteljima da mu gledaju kroz prste u nekim situacijama, dozvoljavaju mu se stvari koje drugi učenici nesmiju raditi ili čak radi po nekakvom prilagođenom programu i opet bolje prođe od ostalih učenika. Ma katastrofa... ![]() Naše školstvo danas štiti učenike maksimalno (što je i u redu, treba djecu štititi) al puno njih to jako dobro iskorištava, dok je učiteljima najteže jer moraju na neki način držati stvari pod kontrolom a nemaju puno metoda za to. Večina učitelja se snađe i uspijevaju u svom radu al neki, kao ovaj, su jednostavno prenesigurni u sebe i učenici to osjete te ga počnu malo pomalo omalovažavati i ponižavati i desi se ovo što se desilo. ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Purger | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Slažem se sa svime napisanim ali bez obzira na to jel netko nesiguran ili nije,to nije razlog da se ti balavci ponašaju tako kako su se ponašali prema tom profesoru ! Za mene su oni psihijatrijski slučajevi koje treba liječiti jer takvo ponašanje nije normalno.A roditelje bi dao na sud zbog zanemarivanja i nebrige o djetetu i drastično ih kaznio !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Veteran | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Naravno, slažem se s tobom, ma kakav profesor bio "papak" učenici se nesmiju tako ponašati ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Kao prvo: Ovaj profesor je gola pička. Ne poduzima ništa, piše po ploči i tumači dok se ovi nabacivaju ping pongom, znači, stvarno ima nekih problema. Ja da sam profesor, nebi ništa poduzeo, nego bi poslije škole pričeko sa pajserom izad njihovih kuća i cap majku im jebem. Mi smo imali jednu situaciju prije 2 godine: Profesor iz matematike, kako je još matematika najkritičniji predmet diljem svijeta, bacio 20ak učenika na popravni među kojima je bilo 5-6 huligana. Oni su ga naveće dočekali umaskirani, uhvatili ga, lakše ga pritukli, podigli i bacili u kontejner, zatim gurnuli niz cestu i trotoar. Tu se negdje kretao 20ak metara dok nije skočio preko ležečeg u trotoar i prevrnuo. Nije imao nikakve ozlijede. 6 mjeseci poslije ulazi on u školu, ramena duplo šira, rukavi stežu mišice opsega 70 centimetara, majica lagano rastovrena ispod vrata, vire dlake na nabildanim prsima ![]() .Šta kažeš Sahasa da mi uhvatimo ove kurvine sinove dogodine, znamo gdje stanuju, imamo video zapis, i vjerovatno imena možemo nabaviti. Imamo mogućnost da im lično jebemo majke. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Purger | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Ako budete dolazili u Bj. javite se za cugu Poslije tuče molim ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Aaa.. Ja sam vrlo ozbiljan oko toga. kada završim vozački sredinom 2007 mogao bi navratit do tebe i onda deremo do bjelovara. Oni će bacat stolicu, jebo im lubanju. Ti bih mogao držat kameru, da "ovjekovječimo" ![]() Zadnji Uredio ice : 21-12-06 u 21:49. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| charolastra | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Da, snimimo i stavimo na internet Dođite vi bolje na cugu, ovo će ionako za dva dana svi zaboraviti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: Odlikaši vezali profesoru noge
| | |
![]() |
| Tagovi: odlikas i, profesor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:40.

Poslije tuče molim