| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Odlikaši vezali profesoru noge u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fuzija opet ovima vaznije zivotinje od ljudi... pa neka... ja jos cekam dan kad ce zivotinje osnovat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Citat:
Odakle tebi to? jel tebi važnije malo dijete koje se ne zna i ne može obranit od odraslog i sposobnog čovjeka? Jel ti mrziš životinje ili što? Nije mi jasno zašto si toliko protiv toga da se zaštiti slabiji... a što se tiče ove gluposti, čitaj malo novine pa ćeš vidjeti da ima toliko slučajeva da je pas spasio dijete ili svog vlasnika iz požara i sl..... Nisi fer ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Citat:
Također čitam u novinama da je pas izgrizao dijete, nerijetko nažalost.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #43 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Ma nisam baš sigurna da ne mrziš životinje.. ali i psa sigurno držiš na lancu.. to što je pas izgrizao dijete su krivi isključivo ljudi i nitko drugi.. i ne drži ti priča vodu, jer kad vidiš da netko zlostavlja životinju, šta ćeš ti... samo proć s tom isprikom da ideš prvo spasit neku zlostavljanu ženu.. ili što? Ne kužim baš...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #44 (permalink) | |
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Ne želim se ni svađat ni raspravljat s tobom... ljudi su krivi utoliko što rade od pasa... ali to je neka sasvim druga tema. Ja ne izjednačavam ljude sa životinjama, ali činjenica je da se ljudi iživljavaju nad slabijim.. i naravno da se treba usmjerit pažnja na zaštitu ljudi, i to se radi, istina nedovoljno.. a konkretno ovdje se govorilo o nekakvom prebijanju djece koji su maltretirali profesora... ja sam samo rekla da nisam za to da se provodi takva sila.. ali nemam snage dalje te uvjeravat... ja nisam ni mizantrop niti ikoga izjednačavam... neću jednako plakat kad umre životinja i čovjek.. ali isto tako zašto bi životinje bile manje vrijedne da ih se ne zaštiti..
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Tema je u podforumu "Baš razno"... ali evo.. bude li razgovor i dalje išao u ovom smjeru prebacit ću u 10 000 poruka... ili otvorit za to posebnu temu ![]()
| | |
| | #48 (permalink) | |
![]()
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Citat:
I ljudi sebe jako dobro mogu i sami štititi od životinja, a životinja se nikako ne može zaštititi od čovjeka Zato malo razmisli šta pričaš A to što ima psa ne znači i da si neki ljubitelj životinja Znam puno ljudi koji imaju djecu, a mrze ih. Tako da je još veća vjerojatnost imati životinju a mrziti ju, nego imati dijete i ne voljeti ga ![]() I stvarno ni ja ne kužim šta tebi smetaju ljudi koji se brinu i žele štititi životinje? Jesi ti ikad i na jedan način zaštitio nekog čovjeka da bi mogao toliko to naricati? I ako si zaštitio par ljudi na bilo koji način, samo se zapitaj koliko si ih tek povrijedio To je svagdje tako i to je normalno...ali onda se ne pravi svetac i ne nariče se toliko zaštita ljudi koliko je ti naričeš. Uostalom, nariči ti to koliko god želiš, ali ne trebaš pljuvati po nečemu u šta drugi vjeruju ![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Odlikaši vezali profesoru noge smanji dozu smajlića ![]() opet oni napad ne mene... koji vam je ku..c? govorim da bi da mogu, a ne mogu, prvo spasio sve ljude od bilo čega zlog pa onda životinje! riječ je o prioritetima. kapiš?
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: odlikas i, profesor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.

a što se tiče ove gluposti, čitaj malo novine pa ćeš vidjeti da ima toliko slučajeva da je pas spasio dijete ili svog vlasnika iz požara i sl..... 

I ljudi sebe jako dobro mogu i sami štititi od životinja, a životinja se nikako ne može zaštititi od čovjeka