| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Odlikaši vezali profesoru noge u Društvo forumu; A čemu ti sebi uzimaš za pravo da određuješ nekome koliko treba ili ne treba ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge A čemu ti sebi uzimaš za pravo da određuješ nekome koliko treba ili ne treba stavljati smajlića? Mislim stvarno, gdje ovaj svijet ide! A što se tiče prioriteta, nitko niti nije rekao da ljudi nisu prioritet i da ih ja prve ne bih usrećila kad bih mogla, a po čemu ti to zaključuješ da netko misli, ja stvarno ne znam. Ali briga me, ne vrijedi raspravljati. |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Citat:
Onda sve OK, ja sam samo implicirao da ima ljudi koje se više sažaljevaju nad životinjama nego nad ljudim. Al' to smo riješili, end of story ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge eowyn, kaj tebe muči? al ozbiljno, kaj ?
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Prioriteti su svakom drukciji,mali macic nece iz zabave mucit covjeka, al sam puno puta vidila kako neka dičurlija muci macica... Vidila sam isto tako kako neki igraju nogomet s malim ježom, a sta je najgore ljudi prolaze i prave se da nista ne vide... Onda neznam zasto bi mi bio prioritet pomoc (takvim)ljudima imali oni problema ili ne...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Odlikaši vezali profesoru noge ja ću se srušit sa stolice, doslovno... daj pročitaj što je ranije pisano pa će te možda prosvijetliti
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Fuzija, sve mi diraj, al smajliće nemoj Sve 5 ![]() A što tebe muči, možeš li mi pojasniti Mislim, tebe nit sam vidjela niti čula 10 mjeseci i odjednom upadneš sa ovakvim komentarom Imaš kakvih problema ili si samo toliko isfrustriran da si daješ za pravo i upadati ovako ko grom iz vedra neba? ![]() |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge Citat:
hoću reći da se puno nerviraš bez razloga a, majke mi... po čemu si zaključila da sam frustriran? ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odlikaši vezali profesoru noge by the way, nije mi bila namjera da te naživciram (dobro, priznajem možda malo i je) ![]() al ništa zlonamjerno
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: odlikas i, profesor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

Mislim, tebe nit sam vidjela niti čula 10 mjeseci i odjednom upadneš sa ovakvim komentarom