Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Odlikaši vezali profesoru noge u Društvo forumu; A čemu ti sebi uzimaš za pravo da određuješ nekome koliko treba ili ne treba ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-12-06, 17:03   #51 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Odlikaši vezali profesoru noge

A čemu ti sebi uzimaš za pravo da određuješ nekome koliko treba ili ne treba stavljati smajlića? Mislim stvarno, gdje ovaj svijet ide!

A što se tiče prioriteta, nitko niti nije rekao da ljudi nisu prioritet i da ih ja prve ne bih usrećila kad bih mogla, a po čemu ti to zaključuješ da netko misli, ja stvarno ne znam. Ali briga me, ne vrijedi raspravljati.
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-06, 17:17   #52 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
A čemu ti sebi uzimaš za pravo da određuješ nekome koliko treba ili ne treba stavljati smajlića? Mislim stvarno, gdje ovaj svijet ide!

A što se tiče prioriteta, nitko niti nije rekao da ljudi nisu prioritet i da ih ja prve ne bih usrećila kad bih mogla, a po čemu ti to zaključuješ da netko misli, ja stvarno ne znam. Ali briga me, ne vrijedi raspravljati.
Ono za smajliće je bila dobronamjerna kritika, a ne ustavni zakon kako ti prikazuješ... I čini se da je urodila plodom jer nisi postala niti jedan smajlić tipa

Onda sve OK, ja sam samo implicirao da ima ljudi koje se više sažaljevaju nad životinjama nego nad ljudim. Al' to smo riješili, end of story

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-06, 17:18   #53 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

eowyn, kaj tebe muči? al ozbiljno, kaj ?
Odgovori sa citatom
Star 28-12-06, 17:30   #54 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Prioriteti su svakom drukciji,mali macic nece iz zabave mucit covjeka, al sam puno puta vidila kako neka dičurlija muci macica...
Vidila sam isto tako kako neki igraju nogomet s malim ježom, a sta je najgore ljudi prolaze i prave se da nista ne vide...
Onda neznam zasto bi mi bio prioritet pomoc (takvim)ljudima imali oni problema ili ne...
Odgovori sa citatom
Star 28-12-06, 17:35   #55 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

ja ću se srušit sa stolice, doslovno...

daj pročitaj što je ranije pisano pa će te možda prosvijetliti

fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-07, 09:10   #56 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

sorry za oftopic, čitam index pa vidim Index.hr

fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-07, 14:16   #57 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Hoćete da vam otvorim novu temu pa se tamo raspravljajte koliko vas je volja???

Zadnji Uredio Wamp : 02-01-07 u 14:18.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 23:28   #58 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Fuzija, sve mi diraj, al smajliće nemoj Sve 5

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
eowyn, kaj tebe muči? al ozbiljno, kaj ?
A što tebe muči, možeš li mi pojasniti Mislim, tebe nit sam vidjela niti čula 10 mjeseci i odjednom upadneš sa ovakvim komentarom Imaš kakvih problema ili si samo toliko isfrustriran da si daješ za pravo i upadati ovako ko grom iz vedra neba?
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 20:22   #59 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Fuzija, sve mi diraj, al smajliće nemoj Sve 5

A što tebe muči, možeš li mi pojasniti Mislim, tebe nit sam vidjela niti čula 10 mjeseci i odjednom upadneš sa ovakvim komentarom Imaš kakvih problema ili si samo toliko isfrustriran da si daješ za pravo i upadati ovako ko grom iz vedra neba?
pa samo pitam

hoću reći da se puno nerviraš bez razloga

a, majke mi... po čemu si zaključila da sam frustriran?
Odgovori sa citatom
Star 14-01-07, 20:27   #60 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

by the way, nije mi bila namjera da te naživciram (dobro, priznajem možda malo i je)

al ništa zlonamjerno
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: odlikas i, profesor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114