| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Odoh spavat... u Društvo forumu; Nisam se ja smijo pjesmi nego tebi kak si se ufuro... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Odoh spavat... Nisam se ja smijo pjesmi nego tebi kak si se ufuro
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #14 (permalink) |
| next best thing | Re: Odoh spavat... eto opet ja odo spavat,zadnji put kad sam za to iskoristio ovu temu rekao sam da neću dolazit na portal tjedan dana jer idem na ispit,ipak nisam izdržao,bio sam na portalu i ne sramim se ,i da,POLOOOOOOŽIOOOOOOO SAAAAAAAM IIIIIISPIIIIIIT.Ljudi još samo jedan i diplomski ,osjećam da ću eksplodirat,i to ne zbog graha.![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Odoh spavat... Čestitam na na položenom ispitu
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Odoh spavat... E pa ljudovi, odo' i ja spavat... dosta za danas... tj. do danas poslje skole...
| | |
| | #19 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Odoh spavat... Citat:
I ko ne pozdravi ujutro, dobije bann
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #20 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: Odoh spavat... Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: laku noc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje 
,i da,POLOOOOOOŽIOOOOOOO SAAAAAAAM IIIIIISPIIIIIIT.Ljudi još samo jedan i diplomski