| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Odoh spavat... u Društvo forumu; ekipa laku noc svima radio sam dvije nocne danas sam slobodan a kao da i nisam jer stalno zabrijem na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ekipa laku noc svima radio sam dvije nocne danas sam slobodan a kao da i nisam jer stalno zabrijem na croportalu i forumima pozdrav do sutra (to je pohvalno da nebi bilo ) ![]() |
| | |
| | #212 (permalink) |
| wayward | da da da,poznata priča,danas neću komp ni upalit,nema me,karakter mi to neće dozvolit,danas ne dolazim na portal,i onda u 11 sati evo mene,koji karakter u p.m.a trebao bi se dignit ujutro otić kupit šoder i cement a neću moć,već se vidim kak se vučem po krevetu do 10,užas,LAAAAAAAAAAAAAAKU NOOOOOOOOĆ |
| | |
| | #215 (permalink) |
| V.I.P. Član | Bravo Kiki, reputacija dodana šala
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #217 (permalink) |
| Gamer Guru | O boze moj, ubije me ova skola ovaj tjedan... Evo stigao sam se javiti ovdje jedva jedvice. Idem malo vidjeti sta ima novo.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #218 (permalink) |
| V.I.P. Član | Treba, treba... mi 3 testa ovaj tjedan ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #219 (permalink) |
| Gamer Guru | Mi niti jedan test, ali svaki dan ispitivanje iz 3 predmeta, skupio sam 3 jedinice i jednu 4 i jednu 5. Jebate jez kako lose... Vidjeti cu jos sto ce do kraja tjedna biti. Vidim ovdje stanje nepromijenjeno.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: laku noc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:35.

---ex moderator---
šala