| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Okrutni Horoskop u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Da, oslanjam se na sreću... puno puta. Talenta nemam. Šta'š??? >> Strijelac (22.11. - 21.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Okrutni horoskop Citat:
![]() Ja se volim iglati ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okrutni horoskop Kad padnete u depresiju, samo vas naoruzana >> straza dijeli od samoubojstva. Tigre, Tamijan ajme, fala vama i ostalim čuvarima cijela oružana straža me čuva kad sam tužna zato sam još živa ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Okrutni Horoskop Citat:
Imate živu maštu i često maštate. Imate stanoviti utjecaj na žene u svojoj okolini i oni vas obožavaju i vole zato što stalno iskazujete tu moć. Nefali vam samopouzdanje dobijem picku koju pozelim u principu ste donhuan. Ribe rade divne stvari ribicama.
__________________ golotinje, seks, besplatna mjuza i grupnjaci link | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 25
Poruka: 2,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okrutni Horoskop Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okrutni Horoskop Šta se ti smiješ? Mrššš ![]() Citat:
![]() ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
![]() |
| Tagovi: horoskop, okrutni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.