| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi onaj broj na osobnoj u Društvo forumu; bok,mene zanima sta znaci onaj broj na osobnoj objasnit cu vam...na poleđini,skroz dole di su one crtice&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-02-07 Godina: 22
Poruka: 6
![]() | onaj broj na osobnoj bok,mene zanima sta znaci onaj broj na osobnoj objasnit cu vam...na poleđini,skroz dole di su one crtice<<<<<<>>>>>>>> i u srednjoj crtici skroz desno,ubiti,evo vam link,pa vidite(tu je taj broj 0) [url="http://policija.hr/mup.hr/UserDocsImages/oi.jpg"] neki kazu da to pise kolko ljudi sa tvojim imenon i prezmenom ima u hrvatskoj,a neki da toliko osoba izgleda kao ti,da ste jako slicni ![]() |
| |
| | #2 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: onaj broj na osobnoj Citat:
![]() ![]() | |
| |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: onaj broj na osobnoj A mene zanima kakvo je to prezime Specimen? Je li Hrvatsko? Tursko? Njemačko možda? ![]() A taj broj , to ti Hogare , ja mislim , određuje koju boju kose i trepavica imaš.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: onaj broj na osobnoj Citat:
![]() ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: onaj broj na osobnoj Ajd mirine ne pričaj bezveze ... dlake u nosu se određuju prema onoj blještećoj maloj pločici na osobnoj.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: onaj broj na osobnoj Citat:
![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 522
![]() ![]() ![]() | Re: onaj broj na osobnoj lipo ste ga iscrnili ali taj broj stvarno označava koliko imaju u bazi osoba koje su ti slične po izgledu ![]() (iz pouzdanog izvora)
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| |
| | #8 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: onaj broj na osobnoj Ja sam isto čula da taj br označava koliko ima tebi sličnih po izgledu. Meni ima 4. Jadni. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: onaj broj na osobnoj sorry ali to su gluposti,kako oni mogu znati koliko ima tebi slicnih osoba?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
![]() |
| Tagovi: broj, iskaznica, osobna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.