| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi onaj broj na osobnoj u Društvo forumu; Meni piše 6 Moguće da je isto ime i prezime u pitanju...ja znam jednog koji se zove kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: onaj broj na osobnoj Meni piše 6 ![]() Moguće da je isto ime i prezime u pitanju...ja znam jednog koji se zove kao i ja ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: onaj broj na osobnoj meni piše 0,a imam u svom kvartu curu koja se zove i preziva kao ja ali taj se broj odnosi na fizički slične osobe valjda se gledaju stvari kao boja kose,očiju,oblik lica(ono šta barba pandur zapiše u blokić kad te legitimira )nešt tako ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: onaj broj na osobnoj ja sam 100% siguran da taj broj pokazuje koliko ima sličnih osoba kao ti..
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: onaj broj na osobnoj Citat:
baš ću pitat policajca ovih dana u vezi tog broja... ak saznam javim
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| |
| | #18 (permalink) | |
| charolastra | Re: onaj broj na osobnoj Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 21
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: onaj broj na osobnoj nije mi jasno kako bi oni mogli odrediti sličnosti nekih osoba i prema tome pisati broj na osobnoj, to mi nije baš logično. Tko bi uopće to određivao, jel imaju zaposlene ljude koji to rade, jel to rade kompjuteri jednostavno, nije mi logično, jel izgled osoba se može dosta promijeniti u par godina i više nećeš biti sličan ni sam sebi, a pogotovo ne još nekim drugim osobama... |
| |
![]() |
| Tagovi: broj, iskaznica, osobna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:09.

)