Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Orkanska bura u Društvo forumu; Evo mala reportaza od prije nekoliko godina orkanske bure (na Korculi naravno ). Poslala sam slike kako Korcula izgleda liti, a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-11-07, 17:15   #1 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,187
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Orkanska bura

Evo mala reportaza od prije nekoliko godina orkanske bure (na Korculi naravno ).
Poslala sam slike kako Korcula izgleda liti, a ovako ponekad izgleda zimi...
Slike nisam ja slikla, skinute su sa neta, da nebi bilo zabune...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 1.jpg (54.9 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg 2.jpg (43.9 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg 2s.jpg (51.6 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg 3.jpg (16.8 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg 3a.jpg (26.4 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg 6.jpg (19.0 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg 7.jpg (35.3 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg 8.jpg (26.9 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg 9.jpg (24.2 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg 10.jpg (31.1 KB, 2 pogleda)
Tip Fajla: jpg 11.jpg (33.3 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg 12.jpg (51.4 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg 13.jpg (19.1 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg 14.jpg (33.9 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg 15.jpg (37.3 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg 16.jpg (16.3 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpg korcula.jpg (33.3 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg l1.jpg (27.3 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpg l2.jpg (40.3 KB, 2 pogleda)
Tip Fajla: jpg l3.jpg (35.9 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg m1.jpg (28.4 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg mak1.jpg (15.2 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg mak2.jpg (5.4 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg mak3.jpg (12.4 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg PB140052.jpg (28.5 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg sestrice.jpg (41.7 KB, 3 pogleda)

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 17:41   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,439
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: Orkanska bura

tu buru doživljavam vrlo često tako da poznam taj osjećaj i bez slika
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 18:16   #3 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,187
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Slike su stavljene zato sta su (bar meni) lipe. ne sumnjam da ti znas taj osjecaj...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 18:21   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,215
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Svega nekoliko puta sam bio doli za vrijeme bure.

Ne žalim se što nisam to doživio češće.
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 20:37   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,439
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Slike su stavljene zato sta su (bar meni) lipe. ne sumnjam da ti znas taj osjecaj...

me sve je o.k.nego samo sam komentira slike..

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Svega nekoliko puta sam bio doli za vrijeme bure.

Ne žalim se što nisam to doživio češće.

i bolje ti je,jer jedno je biti za vrime bure a drugo za vrime orkanske bure kad vidiš kako auta ljulja na parkingu!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 13:08   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,122
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Mislim da nikad nisam doživio to. Sigurno nije za kupanje. Možda neke vjetrenjače napravit
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 13:20   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Hehe, lijepe slike Eva. Tamo gdje ja ljetujem u nekim ulicama imaju rukohvate na vanjskoj strani kuća da se ljudi imaju uhvatiti kad zapuše...
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 16:22   #8 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,897
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Kad se sjetim bure u vojsci drago mi je da sam na kontinentu

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 16:44   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

MRZIM BURU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-07, 16:48   #10 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,080
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

BURA JE ZAKON!!!!

Pogotovo ako zapuše nakon šta je par dana bila južina, vlaga, kišica... pa onda okrene buretina jedno dan-dva!!!

DIVOTA!!!

Vanka se sve smrzne, a sunčano je! Gledaš kroz prozor, pomisliš kako je divan dan, baciš pogled na termometar, vidiš da pokazuje +4 stupnja, izađeš vanka, kad ono:

presječe te hladnoća, momentalno ti odumru sve životne funkcije, ti samo zineš, hvataš zrak i ne osjećaš ni ruke ni noge, ni lice, ništa... samo hladnoća...

A nakon minut-dva se aklimatiziraš, i bude baš OK!!

BURA JE ZAKON!!

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bura, korcula, orkanska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108