| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Orkanska bura u Društvo forumu; Evo mala reportaza od prije nekoliko godina orkanske bure (na Korculi naravno ). Poslala sam slike kako Korcula izgleda liti, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Orkanska bura Evo mala reportaza od prije nekoliko godina orkanske bure (na Korculi naravno ).Poslala sam slike kako Korcula izgleda liti, a ovako ponekad izgleda zimi... ![]() Slike nisam ja slikla, skinute su sa neta, da nebi bilo zabune...
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Orkanska bura Slike su stavljene zato sta su (bar meni) lipe. ne sumnjam da ti znas taj osjecaj... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Orkanska bura Citat:
me sve je o.k.nego samo sam komentira slike.. Citat:
i bolje ti je,jer jedno je biti za vrime bure a drugo za vrime orkanske bure kad vidiš kako auta ljulja na parkingu! | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Orkanska bura Hehe, lijepe slike Eva. Tamo gdje ja ljetujem u nekim ulicama imaju rukohvate na vanjskoj strani kuća da se ljudi imaju uhvatiti kad zapuše...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Orkanska bura Kad se sjetim bure u vojsci drago mi je da sam na kontinentu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Orkanska bura BURA JE ZAKON!!!! Pogotovo ako zapuše nakon šta je par dana bila južina, vlaga, kišica... pa onda okrene buretina jedno dan-dva!!! DIVOTA!!! Vanka se sve smrzne, a sunčano je! Gledaš kroz prozor, pomisliš kako je divan dan, baciš pogled na termometar, vidiš da pokazuje +4 stupnja, izađeš vanka, kad ono: presječe te hladnoća, momentalno ti odumru sve životne funkcije, ti samo zineš, hvataš zrak i ne osjećaš ni ruke ni noge, ni lice, ništa... samo hladnoća... A nakon minut-dva se aklimatiziraš, i bude baš OK!! BURA JE ZAKON!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: bura, korcula, orkanska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:04.

).

Možda neke vjetrenjače napravit