| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Orkanska bura u Društvo forumu; ma bura i je zakon.. točno nemogu zamisliti da ovde kod nas u dalmaciji ne pune tako jako da sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Orkanska bura ma bura i je zakon.. točno nemogu zamisliti da ovde kod nas u dalmaciji ne pune tako jako da sve renol četvorke ne okrene na krov..neznaju ovi zagorci i slavonci za šta su zakinuti!! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Orkanska bura To su nama zimske radosti... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Orkanska bura Ma ne rugam se... Di ces vise adrenalina kad ti se stablo savija povise glave, jos onaj huuuuk zvuk. ![]() A da ne govorim o tome kako u nas nema mlohavih misica, nabildam se svaki put kad idem kontra bure... Ne hodam, tucem se s njom, idem, a ne idem... Ma koje skijanje i sanjkanje, mi imamo svoje zimske sportove... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Orkanska bura odlične slike, eva!
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Orkanska bura Ne moram zamisljat, probala, al sta se prsnih misica tice ne pomaze. ![]()
| | |
| | #18 (permalink) |
| B1atch | Re: Orkanska bura predivne slike ![]() sjecam se jedan put(u zd) puhala pre jaka bura. i sad u kuci toplo mmm a ja se spremam ici trcat van...i sad istrcim i odjednom me stislo u sinusima (cim sam izasa iz kuce) Sljedeca scena (nakon par sekundi): Sjedim u kuci kraj peci ![]()
__________________ 356 318 32 52..... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Orkanska bura Citat:
neznam koliko ti je biokovo blizu ali ja san se ima prilike često puta penjati na vrh sv.Jure i to za vrime bure,ne orkanske al je derala... i kad se popneš na sam vrh od te bura i čistine vidi se obris jednim dijelom od Italije,ako meni neviruješ pitaj nekoga ko je bio u istim uvjetima pa ćeš viditi šta će ti reći..nešta neopisivo lipo ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bura, korcula, orkanska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

Ma koje skijanje i sanjkanje, mi imamo svoje zimske sportove...

32 52.....