| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Osjećate li se starim? u Društvo forumu; prvo pročitaj * Ljudi koji se ove godine upisuju na fakultet rodeni su 1989. * Za njih je Tito samo jos jedan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,902
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Osjećate li se starim? prvo pročitaj * Ljudi koji se ove godine upisuju na fakultet rodeni su 1989. * Za njih je Tito samo jos jedan lik iz povijesti. * Dan Republike - 29.11 . Koje Republike ? * Vrlo vjerojatno ne znaju sto je stafeta Mladosti. * Nisu nikad bili Titovi pioniri. * Ivo Lola Ribar - neki novi pjevac?? * Ne znaju ko su Tihi i Prle ili Mirko i Slavko. * Za Boska Buhu da i ne pitamo. * Zar je moguce da je Olimpijada stvarno odrzana u Sarajevu, a Univerzijada u Zagrebu? * Zar su Iran i Irak ratovali? * Sjecaju se samo jedne Njemacke. * U njihovom zivotu AIDS je oduvijek postojao. * Izraz: "Zvucis kao pokvarena ploca" njima nista ne znaci. * "Ratovi zvijezda" izgledaju vrlo lazno, a specijalni efekti su komedija. * CD je pusten na trziste osam godina prije njihovog rodenja. * Zar su postojali i crno-bijeli televizori? * Oduvijek je postojao video. * Vecina ne moze ni zamisliti kako je uopce postojao televizor bez daljinskog upravljaca.O, strahote! * Rodeni su kad je vec oko 10 godina postojao "walkman". * Titanik je pronaden. Zar je bio izgubljen? * Michael Jackson je oduvijek bio bijelac. * Ti isti ljudi pocetkom ove godine svi imaju pravo glasa, pa vi vidite. A sad odgovori na postavljeno pitanje
__________________ ravnodušan prema plaču i konačno sasvim sam obožavam ilovaču, najbolje je biti sam |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Osjećate li se starim? Ja sam star
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,958
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osjećate li se starim? Meni često daju manje godina, tj. traže me osobnu a neki dan mi teta u busu rekla curica, ti iz škole ideš... Ili kada kažem da imam 25 kažu mi pa ti nećeš više rasti![]() Neznam, neosjećam se starom premda znam sve kaj je FBS napisao. Nevolim razmišljati o godinama i idu mi na živce ljudi koji misle da sve mora ići po nekom redoslijedu u skladu sa godinama. Joks ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Osjećate li se starim? pola-pola
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:01.

a neki dan mi teta u busu rekla curica, ti iz škole ideš... Ili kada kažem da imam 25 kažu mi
pa ti nećeš više rasti