| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Osjećate li se starim? u Društvo forumu; meni ne vjeruju da sam punoljetna ponekad se osjeam ko da mi e 13....a pnekad ko da sam za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osjećate li se starim? To je zato sta su se dogodile poslije tebe ![]() Šala mala ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osjećate li se starim? Ja se stvarno ne osjećam starom, mada ljudi oko mene već neke borice lupom traže po sebi, muče se sa tim... Ima i toga da mlađa izgledam nego što jesam, ali ne razmišljam o tome, i nema potrebe za tim... A sto jes-jes imam duha ko malo tko... hehe... Imam jednu boru na čeli okomitu iznad nosa prema čelu, zovem je ''kučka'', ali je to od moje dobro poznate face kad se namrštim, i ne mrštim se često ali ona je sebi pronašla to mjesto, i neće da se makne, ali je šarmantna... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 735
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osjećate li se starim? zepe sangajke par-nepar radne akcije zdravko colic i i lokice vucko (zoi sarajevo 84) zagi (univerzijada zg 87) za one kojima su gornji pojmovi potpuno nepoznati........ http://www.leksikon-yu-mitologije.net/index.php a ostalima da se podsjete koliko su ostarili !!!!!
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osjećate li se starim? Vidio sam neki dan par zgodnih cura. Onako baš jako zgodnih. Šminka i to.. Oko mi je stalno bježalo na tu stranu (nisam ja kriv) mislio sam da su negdje oko 24-25 g....i kako su glasno pričale, skužio sam da je jedna 16 a druga 17!! ![]() Taj tren sam se osjećao star. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:56.

mislio sam da su negdje oko 24-25 g..