| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Oštetio očev auto pa se objesio o remen hlača u Društvo forumu; Ljudi jel čitao tko ovo u novinama? Tragedija Dječak je u nedjelju oko 1 sat uzeo ključeve očeva auta, otiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Oštetio očev auto pa se objesio o remen hlača Ljudi jel čitao tko ovo u novinama? Tragedija Dječak je u nedjelju oko 1 sat uzeo ključeve očeva auta, otišao se provozati, sletio u jarak i, prije nego što se objesio, ocu poslao poruku Jutarnji.hr
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Oštetio očev auto pa se objesio o remen hlača Ja sam 92. razbio mercedesa, cjeli prednji kraj, ujutro a navečer sam se nasisio ko prase. jebeš auto, lim i dr. bitno da ljudima nije ništa! Mali je valjda bio u strahu od staraca i eto tragedije ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Oštetio očev auto pa se objesio o remen hlača Malo strah, malo pubertet ali jednostavno nisam mogao vjerovati kad sam pročitao. Prestrašno. Tko zna šta mu je prolazilo kroz glavu dok je čekao da mu otac odgovori na poruku
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 19-12-06 u 15:04. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Oštetio očev auto pa se objesio o remen hlača
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Oštetio očev auto pa se objesio o remen hlača Prestrašno... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Oštetio očev auto pa se objesio o remen hlača pretpostavljam da nije samo stvar auta... al opet sto ti mora doc da se ides objesit ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, hlaca, objesio, ocev, os tetio, remen |
« Britney's Piers
|
Voajer... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:00.