| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Otkud ženama pravo... u Društvo forumu; OTKUD ŽENAMA PRAVO DA OD MUŠKARCA TRAŽE FINANCIJSKU SIGURNOST ? Žena u današnje vrijeme ima pravo glasa,radi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | OTKUD ŽENAMA PRAVO DA OD MUŠKARCA TRAŽE FINANCIJSKU SIGURNOST ? Žena u današnje vrijeme ima pravo glasa,radi i zarađuje novac,smatra se jednako vrijednom,sposobnom i ravnom muškarcu....a opet,većina djevojaka će još uvijek u muškarcu tražiti financijsku sigurnost,dobar,stabilan posao...zašto je to tako ? Pitanje za sve-Da li smatrate da je muškarac taj koji mora uzdržavati obitelj,zarađivati novac,itd...?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkud ženama pravo... E ovako... mislim da i žena i muškarac trebaju zarađivati, te zajedno pridonositi kućnom buđetu, ALI da se i muškarac mora angažirati oko odgoja djece i nekih kućanskih poslova. Ali ako npr. muškarac nabavi i cjepa drva za zimu glupo je sada da i on pere suđe(uzela sam drva za primjer isto tako može biti popravlja nešto u kući, stanu)... ako odpataju ti fizički poslovi tj. nema potrebe za njima onda molim i kućanske poslove obavljaj. Najgore mi je kada žena juri sa posla po djecu u vrtić, dolazi doma, pravi ručak, pere veš, oko djece, a ovaj je došao sa posla sjedi pred TV-om i gleda nogomet, te čeka da mu se ručak napravi i servira (po mogućnosti) a samo zato jer možda 1000-2000 kuna ima veću plaću! PS. Nisam feministica, niti podržavam feminističke ideje.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Otkud ženama pravo... Da, smatram. Žena neka rađa i bude dobra domaćica. A muž neka tuče po ruzini u škveru i naveče kad dođe kući da ga čeka topla večera. To je prirodni tijek odnosa i tako mora bit. Remećenje njega dovodi do iznimne frustracije i kod muškarca i žene. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Otkud ženama pravo... Da se oženim s takvom kojoj je životni vrhunac da meni pravi ručak/večeru , a ostatak dana provodi buljeći u tv fascinirano prateći sapunice , big brothere , kurce-palce ... il` bi pobjego il` bi se ubio za tri dana. Potpisujem teicin post. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Purger | Re: Otkud ženama pravo... Citat:
Svako ima pravo na svoje mišljenje i ja to poštujem ali meni je ovo primitivno razmišljanje tipično za podneblje iz kojeg dolaziš.Mislim generalno,naravno da postoje iznimke... Ženu smatraš strojem za rađanje i kuhanje ? Samim time ne pokazuješ poštovanje prema toj osobi,ako ti treba netko tko će ti samo rađat i kuhat onda se to može i drugačije riješit.Zbog toga se ne moraš ženiti... To je samo moje mišljenje.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Otkud ženama pravo... Citat:
Ne, ženu ne smatram strojem za rađanje i kuhanje. Smatram je majkom i domaćicom. Razlika je ogromna. Pitanjce za tebe: kakvim ti smatraš žene i zašto se nisi osvrnija na zaštitu muškaraca koji danas radi od 6 do 3 popodne u škveru i tuče po limu? PS: Slažem se sa teičinim postom u vezi odgoja. I još mi je drago šta ona nije feministica, ali to sam zna i otprije- naime, ona je žena. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Purger | Re: Otkud ženama pravo... Citat:
O tome tko više tuče ženu se ne bi složio s tobom.Po čemu si zaključio da muškarci u urbanim sredinama više tuku žene ? Žena-majka i domaćica Majka...definitivno.Domaćica...ne nužno.Ne razumijem i nikad neću razumijeti zašto bi žena trebala biti doma i odgajati djecu..biti domaćica.Halo... Ženu u svakom slučaju smatram ravnopravnom muškarcima ali na žalost živimo u primitivnom društvu u kojemu žene ne dolaze do izražaja Vjerujem da bi nam bilo puno bolje u životu da nije tako...Zaštita muškaraca Pa zar nisi ti jedan od onih koji koji smatraju muškarca superiornijim naspram žena ? Pa lupaj brate onda po limu u škveru od 6 do 15 h !!! Razmišljanje poput tvojeg je dovelo to toga da se muškarac mora dokazivat i lupat po limu ! Sve u svemu... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #8 (permalink) | |||||||
| prof. Foruma | Re: Otkud ženama pravo... Otvorija si temu, pa ćemo onda raspravljat. Citat:
Citat:
Citat:
Odgovor na tvoje nerazumijevanje se nalazi u tvom pitanju. Citat:
Citat:
. Citat:
Citat:
| |||||||
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Otkud ženama pravo... Meni su majka i domaćica dva različita pojma i nikako ih ne povezujem ! Jednakost je nemoguća,s time bi se složio.A to što muškarci idu na manikure,pedikure,masaže,itd. to je samo stvar osobne higijene.Meni pojam muškarca nije krapinski pračovjek ! O ženi i njezinoj ženstvenosti...zar nije to ovo naše patrijarhalno društvo stvorilo takvu ženu ? Visoka,mršava,dotjerana,moderna,itd. Uz sve to još nek kuha,pere,pegla i brine se za djecu ! Potkupljivi Trebao bi govoriti u svoje ime Ja se nikako ne mogu prodati za odojka Mogli bi i ostali forumaši štogod reći u ovoj temi... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 09-12-06 u 21:33. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Otkud ženama pravo... da istina, trazila bi od muskarca financijsku sigurnost. ali... ne vidim se kao kucanica/domacica vec kao osoba koja SVOJIM poslom pridonosi kucanstvu. odnosno, ne trazim financijsku sigurnost kako bi on mene uzdrzavao vec kako bi bio spreman zajedno sa mnom dijeliti odgovornosti i obveze prema obitelji. ne mozes od nekoga tko nema nekakvu financijsku sigurnost ocekivati da stvara obitelj.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
![]() |
| Tagovi: zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:26.

.