| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ovo je moj najdraži model - Galil u Društvo forumu; ja sam u proslim vremenima najvise volio i najvise vjerovao AK-47 imao sam prilike probati sve i svasta ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je moj najdraži model - Galil ja sam u proslim vremenima najvise volio i najvise vjerovao AK-47 imao sam prilike probati sve i svasta ali AK mi se pokazao kao najvjerniji prijatelj. inace nisam ljubitelj oruzja ali sta da se radi takava su vremena bila. ja se drzim jedne dobre poslovice BOLJE RUKA NA PICI NEGO NA STROJNICI ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #13 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je moj najdraži model - Galil @ Crosoldier - da, FN FAL trza (baca na guzicu) ako se ne zna pucat. Ako čovjek pazi šta radi i zna šta radi, onda FAL radi 'ko pjesma. Evo i mog favorita međ' dugocijevnim oružjem - prikladna za mirne štenje u suton, obračun u birtiji i razbibrigu nedjeljom u ranim jutarnjim satima FN FNC Kalibar: 5.56x45mm NATO Načelo djelovanja: odvođenje barutnih plinova, rotacija zatvarača Ukupna duljina: standardni model 997 mm (776 mm sa sklopljenim kundakom); model "Para" 911 mm / 680 mm Duljina cijevi: 449 mm (363 mm model "Para") Masa sa praznim spremnikom: 4.06 kg (3.81 kg model "Para") Kapacitet spremnika: 30 metaka (svi spremnici stanarda STANAG) Brzina paljbe: oko 700 metaka u minuti Učinkoviti domet: 450 metara |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: ovo je moj najdraži model - Galil Citat:
nakon ludog provoda na muzici ![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 462
![]() ![]() ![]() | Re: ovo je moj najdraži model - Galil Evo par komada koje bi ja volija imati u svom arsenalu 250px-M107.jpg ERA-CA-249P-007.jpg M16b.jpg m60e3.jpg Dragunovv.jpg
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude Zadnji Uredio File zd : 02-02-08 u 18:43. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je moj najdraži model - Galil Evo ja inače nisam ljubitelj oružija, ali sam ljubitelj svega pomalo, pa sam naletio na Izmash Saiga-12, iz istih pogona kao i AK-47. ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je moj najdraži model - Galil Glock 17
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: galil, model, moj, najdrazi, ovo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:00.

evo jedan zanimljiv link od mene

nakon ludog provoda na muzici 

meni se ipak više sviđa domaće.