| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi ovo je moj najdraži model - Galil u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: File zd Damn sto je ovo neka auto šatka AA12 je bestrzajna automatska sačmarica koja se mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je moj najdraži model - Galil AA12 je bestrzajna automatska sačmarica koja se može puniti svim vrstama streljiva u patronama (ima verzija sa minijaturnim raketicama), montirati na samohodna vozila i mislim da ispucava do 300 patrona u minuti, a sa spremnikom može zaprimiti 20+8 patrona. Zvjer.
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio _Aris_ : 19-02-08 u 21:05. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je moj najdraži model - Galil Majke ti mile... kalibar .500 i cijev od 2.5 in (to je 5 cm) To nema trzaj. To ima izbačaj. Kako se uopće puca iz toga? Pa tu mrcinu je nemoguće kontrolirat.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je moj najdraži model - Galil Za to ti kundak treba
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #37 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je moj najdraži model - Galil Ma da, ali to je pretjerano... takav kalibar imao bi neku uporabno vrijednost u oružju mase barem 5 kg... Nikad nisam imao prigodu pucat iz nečeg jačine približno tome - i iskreno, ne želim. Što je previše, previše je... Amerikanci i njihovo pretjerivanje. Sjećam se da smo sličnu raspravu vodili o oko pištolja Desert Eagle .50AE
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je moj najdraži model - Galil Ma ja bi to zabranio u uništio, ko što je damfisk reko što je previše je previše
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: galil, model, moj, najdrazi, ovo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.