| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi PAMPLONA: Utrka s bikovima u Društvo forumu; A svaka budala ima svoje veselje... Pozitivno je što bar bikovi dobiju priliku za 'payback' za koridu (koja je po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PAMPLONA: Utrka s bikovima A svaka budala ima svoje veselje... Pozitivno je što bar bikovi dobiju priliku za 'payback' za koridu (koja je po meni puno barbarskija od toga što bikovi naganjaju hrpu bedaka). Mene davno jedna cura zvala da dođem na to, ali mi nie bilo ni u petnoj žili da tako mlad (i lijep ) skončam na nečjem rogu (bika ili njenog muža )...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: PAMPLONA: Utrka s bikovima Stvarno volim vidjet ovakve slike...samo šteta što više ljudi ne pogine na tom sranju....ili barem da ostanu invalidi pa da dođe sljedeće godine "trčat" u kolicima ispred bikova !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: PAMPLONA: Utrka s bikovima iskreno,ne vidim radosti u tome ni za čovjeka ni za bika!!istina je da je to njihova tradicijai ok,poštujem to,ali ljudi znaju svakakve gluposti glorificirat i prakticirat a za mene je to jedna od njih!! sto ljudi,sto ćudi pa nek ih bikovi naganjaju po ulicama ak i je to gušt...
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
![]() |
| Tagovi: bikovima, pamplona, utrka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.

) skončam na nečjem rogu (bika ili njenog muža