| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Pariska panorama u Društvo forumu; Pazi rezoluciju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | meni nije nis neobicno na ovim slikama, mozda su malo photoshopirane ali ne pretjerano... cemu se cudite?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Photoshop freak | to ti je vise fotki snimljeno i spojeno nekim softom tipa panorama factory evo, ovdje sam poslikal 4 fotografije na dravi u Vž, spojil sam ih u panoramu i malo photoshopiral: iRiver.jpg Ajde kiki vec sam rekao da bi mogli staviti na forum Fotografija! Imam ih brdo ali nemam ih kam staviti... a i svi oni koji se bave fotkom bi sigurno pucali gore svoje fotke i cekali komentare (bdw.tu bio se korisnioci mogli privikavati i na ocjenjivanje koje je totalno zapušteno na forumu) evo vec imamao thread Panorama :
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 24-12-05 u 13:05. |
| | |
![]() |
| Tagovi: panorama, pariska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:58.

: