| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Pederi u Zagrebu u Društvo forumu; nesta sam cuo da su danas neki pederi u zagrebu?!!? pa necete valjda dozvolit da prodju dobro ima da ih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-01-06 Lokacija: Bielefeld(Ger),Koprivnica
Poruka: 149
![]() | Pederi u Zagrebu nesta sam cuo da su danas neki pederi u zagrebu?!!? pa necete valjda dozvolit da prodju dobro ima da ih razbijete. vako je to u srbiji bilo tam nisu dobro prosli http://youtube.com/watch?v=sbfoIK2qLNA&search=chetnik nesmiju kod nas bolje proc!!!!!!!!!!!!!!! steta sto ja nisam tam da ih razbijem |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Pederi u Zagrebu ... samo neka se peglaju međusobno ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Pederi u Zagrebu mir dečki.... rađe se zagrlite nego tu da se svadite :čekić
__________________ > next level < |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pederi u Zagrebu i... onda kakva je ovo tema?! priča o pederima u Zagrebu, link na peder u srbiji, nekakav DJ.... zamršeno....
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pederi u Zagrebu al da su srbi blesavi.... jesu! pa tam je bil rat ! i ti bi DJ ovo u Zagrebu.... Može, al u tvom gradu
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server Zadnji Uredio Slider : 24-06-06 u 22:30. |
| | |
![]() |
| Tagovi: homoseksualci, pederi, zagrebu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:35.

ima da ih razbijete. vako je to u srbiji bilo tam nisu dobro prosli 

:čekić