| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Pedofilu dozvolili da radi u vrtiću u Društvo forumu; Baš zanimljivo. VIDI Web Portal - Zanimljivosti Citat: Osuđeni pedofil je greškom dobio kaznu odsluživanja društveno korisnog rada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Pedofilu dozvolili da radi u vrtiću Baš zanimljivo. VIDI Web Portal - Zanimljivosti Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pedofilu dozvolili da radi u vrtiću Neznam jel to žalosno ili smiješno ili jednostavno glupo!!! Izgleda da nisu samo naši suci ti kojima se dogodi "ups, malo sam se zahebo pri rukovanju". ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Pedofilu dozvolili da radi u vrtiću Da, ono gore bi bilo smješno da nije žalosno. Evo malo i Britanskih zakona. Nešto mi se čine konzervativnim, Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pedofilu dozvolili da radi u vrtiću eh stvarno budala svagdje,a posebno tih sudaca
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pedofilu dozvolili da radi u vrtiću Ništa čudno za nas.....i onda se netko čudi što bih ja klala i ubijala.....da moje dijete čuva pedofil---i njega i sutkinju bih pribila na križ nakon tog saznanja.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Pedofilu dozvolili da radi u vrtiću žalosno da se to događa ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: djeca, njemacka, pedofilija, vrtic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:09.