| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Peter Chrouch u Društvo forumu; Čovjek sa puno talenata The Selfish Bastard » Blog Archive » Peter Crouch - A man of many talents... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peter Chrouch Super! Ali ona ženska što pleše je bila zakoon! ![]() P.S. Nemojte mi sprdat lika zbog toga što je 'vertikalno naglašen'- ima nas još takvih. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peter Chrouch Samo si kopaj raku još dublje... Dok nisam prestao pušiti imao sam BMI manji od njega; mislim da sam ga sad 'prešišao'. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peter Chrouch Ma ne, prestigao sam ga po BMI- zdebljao zam se bar pet kila otkad sam prestao pušiti. ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 468
![]() | Re: Peter Chrouch Ma frajer je sprdnja, igra dobro, al kad sam ga prvi put vidio, je reko da je krizanac covjeka i one planinske ovce, s onakvim nogama, sam sam gledo kad ce skinut smeafor s glavom?!?!? ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
![]() |
| Tagovi: chrouch, peter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.

Ali ona ženska što pleše je bila zakoon!