Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Peticija za moj ulazak u BB kuchu u Društvo forumu; dakle.. kao prvo ovo nije zajebancija i po prvi puta sam ozbiljan (ne nisam pijan nisam bil vani) ovak ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-03-08, 00:42   #1 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Peticija za moj ulazak u BB kuchu

dakle.. kao prvo ovo nije zajebancija i po prvi puta sam ozbiljan (ne nisam pijan nisam bil vani)
ovak ja bi htio skupit neku kintu a nitko me ne zheli uzeti na posel jer nemam iskustva nikakvog pa sam poslao mail RTL televiziji..
mislim da sadrzhaj nije tajan
Citat:
neznam dali sam profulao ovaj mail..ali mene nesto zanima i nadam se da chete mi odgovoriti..
ovako ja silno zhelim u big brother sljedeci uchi ali znam da je to jako tesko normalnim putem pa bih zelio pokrenuti peticiju za moj ulaz u kuchu.. e sad nisam siguran koliko glasova moram imati..
joj jesam nepristojan
zovem se Vatroslav dolazim iz Vrbovca,za sada zavrsio za Tel. montera i tehnicara mehatronike..trenutno pohadjam Cisco akademiju i postat chu Specijalist racunalnih mrezha..malo bucmast (mislim da bi trebali malo nas punije vishe uzimati u kuchu)
ako nemogu uchi direkt u kuchu dali bih mogao nekako dobiti posao kod Vas??makar kao neki asistent..samo da lova dolazi
unaprijed zahvaljujem na odgovoru
evo sada sam zaboravio im napisati da imam 19. godina i da sam se jednom vozio s Antonijom Blache u istom tramvaju.sjedila je sjedalo do mene i razgovaral s nekim dalmoshem o max adsl-u

no uglavno ja zhelim postati poznat (ne da budem smrad poput nashih selebritija) nego da dobim posel..mozhe i u t-comu ili t-mobileu..slal sam im vech par molbi al' su me uredno odbili...

e sad tko zheli da udjem u sljedechi big brother neka slobodno potpishe ovu peticiju (mislim da se treba upisati ime preziome i datum rodjenja ili cijeli JMBG)
samo dobro razmislite dali me zhelite gledati kad se bum tushiral kupal u bazenu (mislim koju bazenchugu imaju dvaput se kupali) i tushiral.. dbro bum ja ishel an dijetu prek ljeta

p.s. ak imate kakav poslich za mene slobodno javite..bit chu zahvalan.. jer nisam gad koji oche doma cuclat vesla nego ochu raditi..

pa pochnimo
.....
....
...
...
...
....
....
....
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 00:44   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: Peticija za moj ulazak u BB kuchu

001. Wolf-HR
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 00:46   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

002. daka
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 00:46   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

3. Adolon....al ti nemrem pomoć ak treba dat ime , prezime i jmbg
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 00:49   #5 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

4. deedee00
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 00:58   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

5. kresola....da BB bude zanimljiviji....
he finally was dead.
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 00:58   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,917
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

01. Wolf-HR
02. daka
03. Adolon
04. deedee00
05. kresola
06. Neptune
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 00:59   #8 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

01. Wolf-HR
02. daka
03. Adolon
04. deedee00
05. kresola
06. Neptune
07. Servant
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 01:09   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

01. Wolf-HR
02. daka
03. Adolon
04. deedee00
05. kresola
06. Neptune
07. Servant
08. pajo-patak
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 01:52   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

01. Wolf-HR
02. daka
03. Adolon
04. deedee00
05. kresola
06. Neptune
07. Servant
08. pajo-patak
09. anthlon
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111