| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Peticija za moj ulazak u BB kuchu u Društvo forumu; dakle.. kao prvo ovo nije zajebancija i po prvi puta sam ozbiljan (ne nisam pijan nisam bil vani) ovak ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Peticija za moj ulazak u BB kuchu dakle.. kao prvo ovo nije zajebancija i po prvi puta sam ozbiljan (ne nisam pijan nisam bil vani) ovak ja bi htio skupit neku kintu a nitko me ne zheli uzeti na posel jer nemam iskustva nikakvog pa sam poslao mail RTL televiziji.. mislim da sadrzhaj nije tajan Citat:
no uglavno ja zhelim postati poznat (ne da budem smrad poput nashih selebritija) nego da dobim posel..mozhe i u t-comu ili t-mobileu..slal sam im vech par molbi al' su me uredno odbili... e sad tko zheli da udjem u sljedechi big brother neka slobodno potpishe ovu peticiju (mislim da se treba upisati ime preziome i datum rodjenja ili cijeli JMBG) samo dobro razmislite dali me zhelite gledati kad se bum tushiral kupal u bazenu (mislim koju bazenchugu imaju dvaput se kupali) i tushiral.. dbro bum ja ishel an dijetu prek ljeta p.s. ak imate kakav poslich za mene slobodno javite..bit chu zahvalan.. jer nisam gad koji oche doma cuclat vesla nego ochu raditi.. pa pochnimo ..... .... ... ... ... .... .... ....
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija za moj ulazak u BB kuchu 002. daka
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peticija za moj ulazak u BB kuchu 01. Wolf-HR 02. daka 03. Adolon 04. deedee00 05. kresola 06. Neptune 07. Servant 08. pajo-patak
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:14.

(mislim da bi trebali malo nas punije vishe uzimati u kuchu)