| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi peticija za povrat sex videa u Društvo forumu; evo ovako jedan clan je to spomenuo. ali ima nekih pravila glasaju samo oni koji imaju preko 70 postova. pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evo ovako jedan clan je to spomenuo. ali ima nekih pravila glasaju samo oni koji imaju preko 70 postova. pa da vidimo koliko je vas za povratak teme. ko ce prvi ![]() bdw sad bu frke kiki bu poludio ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 28
Poruka: 335
![]() | uvjek mozemo bojkotirati :
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mislim da objasnjenja nece biti. zasto? jednostavno znas kako ide na poslu gazda nesto odluci i nemora to objasnjavati,bez obzira dal je to dobro ili nije za firmu. tak je to i tu. ali nije to tema. kaj niko nije hrabar prec prvi ha ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa dobro jacu prvi. ja sam protiv toga da se ta tema vrati. (iako sam imao veliku gledanost moje teme homemade movie)
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cjenim tvoju iskrenost ![]() pa javi se na pm. pa cu ti dati link ![]() rekapitulacika teme : jedan glas za jedan glas protiv
| | |
![]() |
| Tagovi: peticija, povrat, sex, videa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| 187 - Sex | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 08-10-05 13:50 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:01.

:
: