| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Petrova trudionica u Društvo forumu; DRAGI NAŠI HRVATI I HRVATICE! puno nas se voli jubiti i voliti ajte malo humanosti pa donirajte 5 kn ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: PETROVA TRUDIONICA Već sam sam zval prije dva tjedna...više puta ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PETROVA TRUDIONICA zvao sam i ja to bio pred par dana već al i ja sve više mislim u zadnje vrijeme da to neki lovator pobere sebi u đžep što je stvarno sramota pa ne razumijem kakav to moraš bit čovjek da ukradeš ono što je bilo dato za djecu kojoj je to potrebno ![]()
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: PETROVA TRUDIONICA ja pak ne kuzim zakaj nemreju oni fino ruku u proracun i tih 3 i pol milje fino uplatit na racun....tak i tak ode visestruko svaki dan pitaj boga kam...il nek ti sponzori daju pare umjesto drzave....zakaj bi non stop mali covjek nesto morao....em kaj daje drzavi na sve strane sad ispada da je drzava nesposobna i siromasna da tu sicu od love da....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koja patetika i licemjerstvo i udaranje i iskorištavanje čovjeka na onome na što je naslabiji...djecu i trudnice. Za ovu akciju treba nekoga iz Vlade nabiti na kolac, jer je sramota da ljudi skupljaju dobrovoljne priloge za instutuciju koja je referentni centar i krovna ustanova na nivou države iz ginekologije i porodništva i da je zadnje obnavljanje bilo 1928. To je državna ustanova i država treba uložiti dio sredstava koje mi plaćamo kroz zdravstveno osiguranje, a ne graditi neke mostove iz principa od par milijardi kuna. Još jednom kapa dolje svima koji su još jednom glasovali za HDZ....ste vi mazohisti.... ![]() ![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:18.