| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Piercing pupka u Društvo forumu; Pozdrav svima! Ne znam je li već otvorena ova tema, ali zanimaju me malo mišljenja i/ili iskustva s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Piercing pupka ja ti imam pierce na pupku vec negdje godinu i pol... kad ti ga krenu bušit pošpricaju ti pupak s necim tak da te to ništa ne boli...poslje ga nekih mislim tjedan dana stalno mažeš sa fizikalnom otopinom i stalno moraš mijenjat vatice i pazit da ti naušnica ne dođe u dodir s robom jer je jaaaako neugodno kad ti zapne za nešto (vjeruj mi!!!!) i nakon 10ak dana ti ranica zaraste, al tek nakon 3-6mj pupak skroz zaraste...može ti curit nekaj bijelo, kad imaš mengu može ti dosta naoteći ali ništa strašno!! pierce ti je najbolje napravit prije nego šta ideš na more jer sunce i sol mu pomažu da zacijeli.... e da... i neko vrijeme se nećeš moći rastezati, u to spada i spavanje na leđima....al ne smiješ spavati ni na trbuhu pa ti ostaje bok ![]() ali vrijedi se malo mučiti jer to stvarno super izgleda!!
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Varaždin Godina: 13
Poruka: 1
![]() | Re: Piercing pupka Bok!! Ja sam nova ovdje. Imam 13 godina i htjela bi stavit piercing na pupak i roditelji bi mi dali, al na jedan način me malo strah. Boli kad ti buši? Je li to dosta opasno ili..? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-07-08
Poruka: 6
![]() | ja vec dugo želim piercing na pupak,i najverovatnije ču ga stavit oko 4.mj imam 14 god i dal je to možda prerano za piercing i kolko traje zacjelivanje ja bi tjela da mi na ljeto bude zacijeljen zbog mora... dal boli ,več sam pročitali komentar od prije da te pošpricaju pa ne boli,al mene zanima dal mi je prerano za njega i kolko zacjeluje. ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-08-08 Lokacija: Rijeka Godina: 15
Poruka: 11
![]() | Citat:
moje osobno mišljenje o bušenju sa 14 je prerano pogotovo taj piercing na pupku jer ćeš se još istegnut do 16-te god i možda smršavit il udebljat se i tako da ona bi taj percing izgledao drugačije nego kao i prvih godinu dana
__________________ ...žIvJeTi Je TeŠkO aL oDlUčItI nEšTo Je JoŠ tEže... | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-07-08
Poruka: 6
![]() | Citat:
da imas pravo..možda je ipak prerano... uostalom neznam treba zbrojit i pluseve i minuse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: percing pupka |
« Prava ljubav
|
Pomoć!!!!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:12.