Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Piercing pupka u Društvo forumu; Pozdrav svima! Ne znam je li već otvorena ova tema, ali zanimaju me malo mišljenja i/ili iskustva s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-02-07, 08:32   #1 (permalink)
Shy
Starter

Datum registracije: 21-02-07
Godina: 26
Poruka: 44
Shy se izdvaja iz mase
Piercing pupka

Pozdrav svima! Ne znam je li već otvorena ova tema, ali zanimaju me malo mišljenja i/ili iskustva s piercingom pupka
Shy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 09:15   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 20
Poruka: 619
Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase
Re: Piercing pupka

ja ti imam pierce na pupku vec negdje godinu i pol... kad ti ga krenu bušit pošpricaju ti pupak s necim tak da te to ništa ne boli...poslje ga nekih mislim tjedan dana stalno mažeš sa fizikalnom otopinom i stalno moraš mijenjat vatice i pazit da ti naušnica ne dođe u dodir s robom jer je jaaaako neugodno kad ti zapne za nešto (vjeruj mi!!!!) i nakon 10ak dana ti ranica zaraste, al tek nakon 3-6mj pupak skroz zaraste...može ti curit nekaj bijelo, kad imaš mengu može ti dosta naoteći ali ništa strašno!! pierce ti je najbolje napravit prije nego šta ideš na more jer sunce i sol mu pomažu da zacijeli.... e da... i neko vrijeme se nećeš moći rastezati, u to spada i spavanje na leđima....al ne smiješ spavati ni na trbuhu pa ti ostaje bok
ali vrijedi se malo mučiti jer to stvarno super izgleda!!
THE SEX
Lucia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 09:33   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

..ma to je isfurano već, a i ostanu ti rupe..ako imaš lijepo tijelo čemu ga bušiti i " ukrašavati " ?
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 09:35   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 20
Poruka: 619
Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase

ne ostanu ti rupe, ak ti padne pierce to ti zaraste za par dana...
THE SEX
Lucia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 09:52   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

kako kome- moja frendica ima odvratan ožiljak
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 10:01   #6 (permalink)
Shy
Starter

Datum registracije: 21-02-07
Godina: 26
Poruka: 44
Shy se izdvaja iz mase

ok, thanx za informacije.
Ma razmišljam o tome, strava mi izgleda, ali malo me strah.
Shy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 11:50   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-04-08
Godina: 13
Poruka: 1
anchy13 se izdvaja iz mase

Bok!! Ja sam nova ovdje. Imam 13 godina i htjela bi stavit piercing na pupak i roditelji bi mi dali, al na jedan način me malo strah. Boli kad ti buši? Je li to dosta opasno ili..?
anchy13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 22:41   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-07-08
Poruka: 6
boow se izdvaja iz mase
Talking Re: Piercing pupka

ja vec dugo želim piercing na pupak,i najverovatnije ču ga stavit oko 4.mj imam 14 god i dal je to možda prerano za piercing i kolko traje zacjelivanje ja bi tjela da mi na ljeto bude zacijeljen zbog mora...
dal boli ,več sam pročitali komentar od prije da te pošpricaju pa ne boli,al mene zanima dal mi je prerano za njega i kolko zacjeluje.
boow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 19:24   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-08-08
Godina: 15
Poruka: 11
viky_rlz se izdvaja iz mase
Smile Re: Piercing pupka

Citat:
Pravi autor: boow Pogledaj Poruke
ja vec dugo želim piercing na pupak,i najverovatnije ču ga stavit oko 4.mj imam 14 god i dal je to možda prerano za piercing i kolko traje zacjelivanje ja bi tjela da mi na ljeto bude zacijeljen zbog mora...
dal boli ,več sam pročitali komentar od prije da te pošpricaju pa ne boli,al mene zanima dal mi je prerano za njega i kolko zacjeluje.
ne pošpricaju svugdje...prag boli nije isti kod svakog čovjeka...ja ću svoj piercing na pupku staviti slj. ljeto...jer ću tad napuniti 16 i moći ću se pirsati al naravno sa starcima.....neznam di se ti misliš bušit al večina ajmo reć normalnih studija dopuštaju samo od 16 uz roditelje.....zacijeljuje 6-9 mjeseci....sav taj period trebaš dva puta na dan čistiti ne spavati na trbuhu....ne dirat ga...pazit da ne zapneš.....more i sunce pomaže pri zacjeljivanju.....

moje osobno mišljenje o bušenju sa 14 je prerano pogotovo taj piercing na pupku jer ćeš se još istegnut do 16-te god i možda smršavit il udebljat se i tako da ona bi taj percing izgledao drugačije nego kao i prvih godinu dana
Odgovori sa citatom
Star 06-08-08, 22:23   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-07-08
Poruka: 6
boow se izdvaja iz mase
Talking Re: Piercing pupka

Citat:
Pravi autor: viky_rlz Pogledaj Poruke
ne pošpricaju svugdje...prag boli nije isti kod svakog čovjeka...ja ću svoj piercing na pupku staviti slj. ljeto...jer ću tad napuniti 16 i moći ću se pirsati al naravno sa starcima.....neznam di se ti misliš bušit al večina ajmo reć normalnih studija dopuštaju samo od 16 uz roditelje.....zacijeljuje 6-9 mjeseci....sav taj period trebaš dva puta na dan čistiti ne spavati na trbuhu....ne dirat ga...pazit da ne zapneš.....more i sunce pomaže pri zacjeljivanju.....

moje osobno mišljenje o bušenju sa 14 je prerano pogotovo taj piercing na pupku jer ćeš se još istegnut do 16-te god i možda smršavit il udebljat se i tako da ona bi taj percing izgledao drugačije nego kao i prvih godinu dana

da imas pravo..možda je ipak prerano...
uostalom neznam treba zbrojit i pluseve i minuse
boow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: percing pupka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113