| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi pirotehnika u Društvo forumu; ne volim vatromet uopće... to mi je nekak bezveze... puno su mi bolje petarde 'Mega' 20 kuna kod šipca i ... |
| Vidi Rezultate Anketa: volite pirotehniku? | |||
| da | | 17 | 54.84% |
| ne | | 14 | 45.16% |
| Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pirotehnika ne volim vatromet uopće... to mi je nekak bezveze... puno su mi bolje petarde 'Mega' 20 kuna kod šipca i stavim u sirni namaz pa u vrt i ... ![]()
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
| | #32 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pirotehnika OBOŽAVAM pirotehniku ![]() svake godine "spalim" par tisućica, ovisan sam o tome, ne mogu si pomoći ![]() volim box vatromete jer zapališ i gledaš, al još veći gušt su mi rakete trećeg razreda (dalmatinka, tomahawk...) onda zenge, piratice (sjećam se kad su bile 100 kn 100komada, a sad za 15 kuna paket kupiš). prije par godina sam radio zvijezdu mega od kojih 40-50 komada, sasuo sam hrpu baruta unutar kruga da ih sve popali, al kak mege imaju ono čvrsto punjenje fitilja (puno je jače od onog mekanog) to se tako jako zapalilo da mi skoro do kraja spalilo obrve i dlake na rukama ![]() ili kad me pogodio otpali komad čepa i gipsa sa mege, još imam ožiljak... ![]() ahhhh, kad se samo sjetim ![]() još malo, još samo malo, moram se strpit a onda u samobor opustošit mirnovec... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pirotehnika možeš otić u mirnovec pirotehniku imaju ti puno dućana baš sam išo pogledat na stranicu od mirnovca dal ti imaju cjenik ali nema ga... važno da je prevedena na ove jezike: ![]() nizozemci.. kome glajh nach mirnovec ![]()
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pirotehnika nemam ništa protiv toga.. ko klinac sam i bio lud za pucanjem i sličnim... ...sve dok prije 9godina nisam ušo u crnu statistiku! pouka:. ako neznaš točno kajje, nemoj držat u ruci!!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pirotehnika Mrzim ih...U zadnjih 4-5 godina...I mrzim šetat gradom a oko mene svaku minutu pukne neki kurac, pa hodam 'ko po jajima... Normalno, ranije sam 'ko i svaki mulac koji je držao do sebe oko Božića uvijek imao arsenal pizdarija doma...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pirotehnika o da..ako mislish da to droge nemogu ti dati..pukni onda jednu malu to si trebo znati.. da nije sve u snijegu i vodi probaj bacit nekom pod noge
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
![]() |
| Tagovi: pirotehnika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.

I pametni grijese
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
tko ga je bannao