Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi PITANJE:? u Društvo forumu; čoeče... ja znam da vi u ovim ruralnim krajevima učite iskrivljen hrvatski ali tebe se ne razumije ništa tu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-06-08, 01:43   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,507
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: PITANJE:?

čoeče... ja znam da vi u ovim ruralnim krajevima učite iskrivljen hrvatski ali tebe se ne razumije ništa

tu tvoju tinejđersku depru zaboravit ćeš na dva načina, upisom na fakultet ili radom u struci

dotad zdrži
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 01:45   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 649
-cool girl- se izdvaja iz mase

Ne,nisam ja mislila nista lose,nego mene fakat nervira taj vas nacin komunicranja,pa kad nemozes drugacije,sa takvima poput vas,e onda cemo silom..
Kako se ono rece,ako nemozes milom,onda ces silom..
I da oce li vise prestat ove neke lose tenzije?
Sad ispada,da smo se dosli tu svadati,a i vidim krenulo je u zlocestoj namjeri...nece na dobro..kako je krenulo,,bemu..
-cool girl- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 01:47   #23 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,145
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

pa mi smo ti normaalno (dobro u nashme štihu) rekli da idesh raditi da chesh upoznati ljude itd..nekuzhim kaj te sad tu brine i kaj bi ti silom??

a svinajrevci su pokraj vrbovechke dubrave
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 01:49   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,507
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

budući da ja imam veze u visokoj politici, silu ti ne bi preporučio jer ćeš plaćat 50% veću struju a ne 20% veću, takve veze ja imam

jednostavno ti je rješenje problema tvog... evo kreni ljetos u mali lošinj i zaradiš 100 kuna
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 01:53   #25 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,355
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Koliko ja kapiram, nema tu nista zlocesto!

neki su ti dali savet, neki se samo zezaju! valjda znas prepoznati salu?!

A, ako si sklona takvom osudjivanju ljudi i u stvarnom zivotu, kao na forumu, daj saberi se malo! odakle ti to da su se svi usmerili protiv tebe?
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 10:33   #26 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,902
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
bla bla bla kupi tele 2..
to je kriza srednjih godina..daj ajde koja vam je to fora svi sam nekaj gundjate.. zato sam ja skresal pisanje nije vishe fora srachkat.
Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
ne, ja ti predlažem da se upucaš... vidi mene, sad sam ko nov .. a sjeti se da su to napravile i legende poput M&M Kovača i Bana

mislim vi tininđeri ste skroz pobegli ... pa kud tolka depresija, primi se posla i da viš na kaj ćeš mislit
Citat:
hajde pukni se ko ga jebe ko da netko baca pazhnju na tebe..tak nekak u produkciji el bahatija..sam on pricha o pucanju iglama..
Citat:
a svinajrevci su pokraj vrbovechke dubrave
Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
budući da ja imam veze u visokoj politici, silu ti ne bi preporučio jer ćeš plaćat 50% veću struju a ne 20% veću, takve veze ja imam
kao što daidza reče ohladite malo ljudi.

Cura je došla, pristojno postavila pitanje i ne vidim JEDAN JEDINI razlog da se ide sa odgovorima tipa "upucaj se, rokni se u žilu i sl.". Apsolutno nikakav.

Nisu su svi rodili pametni, ne znaju svi sve o svemu i ako neko nešto pita na normalan način, ne vidim čemu ovakve reakcije.

Nitko ne očekuje da svaki topic ostane ozbiljan za vijeke vijekova, ne očekujemo ni da sve rasprave budu on topic, ali postat kretenarije je stvarno previše.

Ako nemate kaj pametno za reći, preskočite topic (barem neko vrijeme). Nitko vas ne sili da čitate, a još manje da pišete. Ima hrpa topica koji služe za zajebanciju, nabijanje postova i dokazivanje čiji je penis veći, zašto cure kakaju itd. itd., pa one u kojima se postavljaju normalna pitanja na normalni način, jednostavno preskočite ako nemate namjeru normalno odgovoriti na postavljeno pitanje.

Nitko ne traži pretjeranu ozbiljnost, ne namjeravam spriječavat zajebanciju, moje mišljenje je da je ima i dovoljno na ovom forumu.

Kao što sam rekao, ne očekujemo da topic vječno bude super ozbiljan, nitko to ne traži, i ja se zajebavam ponekad ali ipak mora postojati neka granica

Zaista ne želim ispasti nešto pametan, zajeban, strog, praviti se važnim i sl. ali dajte ljudi ponekad imajte granicu jer ne znamo pravo stanje stvari, okolnosti u kojima se dešavaju problemi ljudima itd.

ravnodušan prema plaču
i konačno sasvim sam
obožavam ilovaču, najbolje je biti sam
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 11:49   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,796
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

cuj.. obicno kad se netko ne uklapa u neku sredinu - nije problem u sredini nego u toj osobi koja se zeli uklopiti u nju ako zelis biti dio necega - prilagodi se..

s druge strane, ako ti takva sredina ne odgovara, budi ono sto jesi i potrudi se pronaci vlastitu ekipu.. i to neces postici kukanjem sigurno..

za pocetak prestani se smatrat autsajdericom i gledat na to kao na nesto lose.. isto tako prestani pljuvat po drugima jer s takvim stavovima neces dogurat nigdje..

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 11:51   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,455
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Mislim da ti nisi loša kao osoba, nego jednostvano imaš negativne energije, a to uvijek i svakome šteti.
Prema tome, riješi se negativne energije, pozitivno počni razmišljati o ljudima i svemu oko sebe, i malo promisli po čemu su idioti ovi koje ti takvima smatraš?

Ja se uvijek trudim biti pozitivna, i to mi je stvarno moj način za živjeti

I nepotrebno je uvijek govoriti istinu, osobito ako ćeš nekoga sa tim uvrijediti (ili ako ćeš sebi priskrbiti rep- sa tim )

Uglavnom, prije svega što kažeš ili učiniš prvo razmisli što će točno izići iz tvojih ustiju, isto tako i što ćeš učiniti

Vremenom će ti ući u naviku, i nećeš tako morat mislit što ćeš reći.
Dok prebrodiš tu negativnu vibru koja ti ne da da budeš sretna i blesava, i samo te sputava i čini da se jadnom osjećaš

Na kraju svi smo mi krojači svojih sudbina, a ne tivke koje plutaju niz vodu...

Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 12:51   #29 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,145
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
kao što daidza reče ohladite malo ljudi.

Cura je došla, pristojno postavila pitanje i ne vidim JEDAN JEDINI razlog da se ide sa odgovorima tipa "upucaj se, rokni se u žilu i sl.". Apsolutno nikakav.

Nisu su svi rodili pametni, ne znaju svi sve o svemu i ako neko nešto pita na normalan način, ne vidim čemu ovakve reakcije.

Nitko ne očekuje da svaki topic ostane ozbiljan za vijeke vijekova, ne očekujemo ni da sve rasprave budu on topic, ali postat kretenarije je stvarno previše.

Ako nemate kaj pametno za reći, preskočite topic (barem neko vrijeme). Nitko vas ne sili da čitate, a još manje da pišete. Ima hrpa topica koji služe za zajebanciju, nabijanje postova i dokazivanje čiji je penis veći, zašto cure kakaju itd. itd., pa one u kojima se postavljaju normalna pitanja na normalni način, jednostavno preskočite ako nemate namjeru normalno odgovoriti na postavljeno pitanje.

Nitko ne traži pretjeranu ozbiljnost, ne namjeravam spriječavat zajebanciju, moje mišljenje je da je ima i dovoljno na ovom forumu.

Kao što sam rekao, ne očekujemo da topic vječno bude super ozbiljan, nitko to ne traži, i ja se zajebavam ponekad ali ipak mora postojati neka granica

Zaista ne želim ispasti nešto pametan, zajeban, strog, praviti se važnim i sl. ali dajte ljudi ponekad imajte granicu jer ne znamo pravo stanje stvari, okolnosti u kojima se dešavaju problemi ljudima itd.

ma sve ok ali previshe dramatizirash...
pa sve je pisano u dobroj namjeri..

i svinjarec je pokraj dubrave..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 13:53   #30 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,902
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

ma nema problema vuxs. i ja sam sve napisao u dobroj namjeri jer sam primjetio to i na drugim temama

ravnodušan prema plaču
i konačno sasvim sam
obožavam ilovaču, najbolje je biti sam
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: guja, ljuta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114