| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Plačanje preko Pay-Pal Molim pomoć Hitno u Društvo forumu; Ovako htio bih kupiti neku stvar preko E-baya i registrirao sam se na paypal! Sada kad moram platiti na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-02-06 Godina: 26
Poruka: 162
![]() | Plačanje preko Pay-Pal Molim pomoć Hitno Ovako htio bih kupiti neku stvar preko E-baya i registrirao sam se na paypal! Sada kad moram platiti na Pay-palu mi piše da mi je limit 100.00 dolara, a ja moram platiti 270$ Sada mi se pokaže nekakav proces u tri koraka da mi se odobri limit na kartici! When you began enrollment in PayPal's Expanded Use Program, we charged a $1.95 USD fee to your card. Please check your credit card statement (monthly transaction history) online or when it arrives in the mail from the credit card issuer. On this statement, you will see a $1.95 USD charge from PayPal. Next to this charge you will see the 4-digit Expanded Use Number, which can be found directly before the word PAYPAL. Note that it may take 3-4 working days for the number to appear on your statement. Please enter your unique Expanded Use Number below: Gdje da ja sad nađem taj Expand number!?! Katica je MasterCard |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-11-07 Godina: 31
Poruka: 1
![]() | Re: Plačanje preko Pay-Pal Molim pomoć Hitno Vidim da si radio sa Pay Pal-om dali bi mi htio pomoći. Ja imam novce na Pay Pal računu i moram platiti jednom tipu sa tog računa ali nikako ne uspijevam, a ne kužim ni ovo, prijavio sam karticu i platio sa nje prvi put, sad kad trebam ponovo platiti sa kartice ne prihvaća mi je. Hvala |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 39
Poruka: 2
![]() | Re: Plačanje preko Pay-Pal Molim pomoć Hitno Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 39
Poruka: 2
![]() | Re: Plačanje preko Pay-Pal Molim pomoć Hitno Citat:
| |