Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi Plačanje preko Pay-Pal Molim pomoć Hitno u Društvo forumu; Ovako htio bih kupiti neku stvar preko E-baya i registrirao sam se na paypal! Sada kad moram platiti na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-01-07, 08:29   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-02-06
Godina: 26
Poruka: 162
incognito se izdvaja iz mase
Plačanje preko Pay-Pal Molim pomoć Hitno

Ovako htio bih kupiti neku stvar preko E-baya i registrirao sam se na paypal! Sada kad moram platiti na Pay-palu mi piše da mi je limit 100.00 dolara, a ja moram platiti 270$ Sada mi se pokaže nekakav proces u tri koraka da mi se odobri limit na kartici!

When you began enrollment in PayPal's Expanded Use Program, we charged a $1.95 USD fee to your card.

Please check your credit card statement (monthly transaction history) online or when it arrives in the mail from the credit card issuer. On this statement, you will see a $1.95 USD charge from PayPal. Next to this charge you will see the 4-digit Expanded Use Number, which can be found directly before the word PAYPAL. Note that it may take 3-4 working days for the number to appear on your statement.

Please enter your unique Expanded Use Number below:

Gdje da ja sad nađem taj Expand number!?!
Katica je MasterCard
incognito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-07, 09:03   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi
Re: Plačanje preko Pay-Pal Molim pomoć Hitno

na ispisu računa !!!

Znači ako nemaš online račun moraš čekati da ti dođe doma račun i onda ti piše taj broj!!!
Johnie-Bravo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-07, 11:13   #3 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Alfa Pogledaj Poruke
na ispisu računa !!!

Znači ako nemaš online račun moraš čekati da ti dođe doma račun i onda ti piše taj broj!!!
mislis ispis koji mi zagrebačka banka šalje doma?!?
incognito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-07, 11:23   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

da !
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-07, 11:31   #5 (permalink)
Regularni forumas

Hvala ti puno!
incognito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 22:40   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Incognito i jel si dobio to na računu???
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 20:23   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-11-07
Godina: 31
Poruka: 1
noskire se izdvaja iz mase

Vidim da si radio sa Pay Pal-om dali bi mi htio pomoći. Ja imam novce na Pay Pal računu i moram platiti jednom tipu sa tog računa ali nikako ne uspijevam, a ne kužim ni ovo, prijavio sam karticu i platio sa nje prvi put, sad kad trebam ponovo platiti sa kartice ne prihvaća mi je.
Hvala
noskire je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 13:33   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 39
Poruka: 2
zdene69 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: incognito Pogledaj Poruke
Ovako htio bih kupiti neku stvar preko E-baya i registrirao sam se na paypal! Sada kad moram platiti na Pay-palu mi piše da mi je limit 100.00 dolara, a ja moram platiti 270$ Sada mi se pokaže nekakav proces u tri koraka da mi se odobri limit na kartici!

When you began enrollment in PayPal's Expanded Use Program, we charged a $1.95 USD fee to your card.

Please check your credit card statement (monthly transaction history) online or when it arrives in the mail from the credit card issuer. On this statement, you will see a $1.95 USD charge from PayPal. Next to this charge you will see the 4-digit Expanded Use Number, which can be found directly before the word PAYPAL. Note that it may take 3-4 working days for the number to appear on your statement.

Please enter your unique Expanded Use Number below:

Gdje da ja sad nađem taj Expand number!?!
Katica je MasterCard
Imam sličnih problema.Ja sam dobio taj broj ali ne mogu naći gdje ga upisati.Ono sto ti mogu pomoci:broj bi ti morao biti na online pregledniku kartičnog poslovanja prije riječi PAYPAL.Ako zapneš uđi u HELP nakon prijave na svoj PAYPAL račun.Ja nemogu naći taj obrazac za upisati broj a kartica nije moja a problema nisam imao do zadnje kupovine na Ebay-u kada sam iskoristio limit.Pozdrav,ako sto otkrijesž,javi.Hvala
zdene69 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 13:41   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 22
Poruka: 673
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

mislim da je poruka bila poslana prije godinu dana
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 13:51   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 39
Poruka: 2
zdene69 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: noskire Pogledaj Poruke
Vidim da si radio sa Pay Pal-om dali bi mi htio pomoći. Ja imam novce na Pay Pal računu i moram platiti jednom tipu sa tog računa ali nikako ne uspijevam, a ne kužim ni ovo, prijavio sam karticu i platio sa nje prvi put, sad kad trebam ponovo platiti sa kartice ne prihvaća mi je.
Hvala
Pozdrav!Imam identican problem sa plaćanjem.Već sam kupovao na E-bayu ali sa Amex-om od moje djevojke.Za prijavu nije bilo problema pa ni dalje dok nisam došao do limita.Dobio sam Expanded use number ali ga nemam gdje upisati jer mi se čini da mi je odbilo tu karticu.Kada uđem u svoj account piše mi:number of active credit cards 0.Druge kartice nemam a moram platiti predmet,već 2 puta sam dobio opomenu a ne vidim načina.Hvala
zdene69 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hitno, molim, paypal, placanje, pomoc, preko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108