| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Pljunite me ako stadion ne bude gotov 2006. u Društvo forumu; Krajem 2004. zagrebački gradonačelnik Milan Bandić novinarima je tvrdio da će maksimirski stadion biti dovršen 2006. godine: 'Kao predsjednik ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pljunite me ako stadion ne bude gotov 2006. Krajem 2004. zagrebački gradonačelnik Milan Bandić novinarima je tvrdio da će maksimirski stadion biti dovršen 2006. godine: 'Kao predsjednik povjerenstva za gradnju stadiona, jamčim da će biti dovršen 2006., a ako tako ne bude, možete mi pljunuti u lice', rekao je tada Bandić. Nabijem ga na kurac!
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Pljunite me ako stadion ne bude gotov 2006. Žalosno je da nam takav lopov upravlja gradom.Mene da se pita poslao bi ga nazad ispod onog kamena od kuda je i ispuzao ! Dovršenje stadiona dok je on na vlasti u gradu možemo zaboravit...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pljunite me ako stadion ne bude gotov 2006. Citat:
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Pljunite me ako stadion ne bude gotov 2006. Skijaškog kupa u Zagrebu ne bi bilo da nema Kostelića ! O čemu ti pričaš,čovječe ! Bandić se uvijek gura pa ti se čini da je on zaslužan za takve stvari... Nabrajaš šta je sve Bandić napravio za Zagreb...istina je da ima nekih pomaka ali nije to tako kako se tebi čini i kako novine pišu. Grad Zagreb ima novaca i sigurno da bi se mogli bolje utrošit.Mene smeta njegova bahatost i malograđanstvo..Poglavarstvo sa Bandićem na čelu je utrošilo stotine tisuća eura za nove aute a u gradu fali vrtića i škola...pa kaj to ima veze sa zdravim razumom !!! Bandić je bahata,prepontentna i iskompleksirana seljačina ! Da ne spominjem sve incidente vezane uz njega,vjerujem da si imao prilike čitat o tome u novinama.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: Pljunite me ako stadion ne bude gotov 2006. Citat:
Pitajte se tko je to sve financirao. Ovdje je netko napomenu da pogledate stanje u drugim gradovima.I to je ono bitno.Da, zagreb je ogroman i velika lova je tu.Ali morate znati da su tu i rashodi. Netko je spomenuo Sisak.Kroz Sisak prolazim svaki tjedan u zadnjih 4 godine i moram priznati da se tamo ne radi ama baš ništ.Ajd,skoro ništa.Nešto malo sad rade staru cestu prema Sisku i to je to. Da je Bandić zajebao stadion...je. To je istina. Samo uspsoredite prijašnje "gradonačelnike" Zagreba.Bilo je i purgera i svega..ali nije bilo RADA-Ništa se nije radilo a love je bilo kao i danas.Ako ne i više. Kad pišete o seljačinama i bahatima..bilo bi lijepo kad bi pisali da se radi o vlastitom mišljenju, a ne kao zaključak koji namećete i za koji smatrate da je jedini istinit i pravi. Ono što je istina (napisat ćemo seljački) JEST OVO TEŠKO JE SJEDITI PORED ZDJELE S MEDOM A NE GURNUT PRST U NJU !!! Tako je i sa M.B-om. I SA SVAKIM. Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 07-08-06 u 23:46. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: Pljunite me ako stadion ne bude gotov 2006. Bandić je u stvari pametan čovjek koji sve šta radi, radi sa nekim daljim ciljem, koji će se prije ili kasnije isplatiti njemu, počevši od samopromocije pa do drugih stvari. Svugdje gura nos i sve financira, ali ništa to nije badava. On tu ima i puno, puno koristi.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Purger | Re: Pljunite me ako stadion ne bude gotov 2006. Citat:
Tko je financirao skijaški kup !? Bandić sigurno nije dao iz svog džepa !!! To su prijatelju moj platili porezni obveznici,to jest ti,ja,tvoji roditelji,moji itd. Znaš onu staru narodnu poslovicu "Lako je s tuđim k..... po plotu mlatit".A upravo se tako Bandić ponaša sa našim novcima I mislim da ne treba u svakom postu posebno naglašavat da je to moje osobno mišljenje jer ja taj post pišem i govorim u svoje ime a ne susjedovo !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Pljunite me ako stadion ne bude gotov 2006. Nije mi posebno drag , ali evo jedno pitanje. Koji je gradonačelnik/gradonačelnica od nezavisnosti do danas napravio više od Bandića u Zagrebu? Većina hrvatskih gradova rado bi mijenjala svog gradonačelnika za jednog Bandića. A manje-više zamjerke na njegov račun svode se na - majku mu hercegovačku. Problem stadiona je postojao puno , puno prije Bandića. Neću se iznenaditi , ako ostane i iza njega. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2006, bude, gotov, pljunite, stadion |
« ajmo cure
|
856 New Wallpapers »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:58.

)))

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje