| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Poker u Društvo forumu; Jel igra netko? Onako kad se okupi društvo pa zaigra.Meni dosta zanimljiva kartaška igra.Malo sam traž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Poker Jel igra netko? Onako kad se okupi društvo pa zaigra.Meni dosta zanimljiva kartaška igra.Malo sam tražio pravila na internetu ali nekako je to sve komplicirano i slabo objašnjeno.Više bi igrao obični poker a ne onaj kao u kasinu za novce i to.Može netko objasnit pravila i vrste pokera,barem oni koji imaju iskustva? Pišite što god znate o pokeru. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Poker PKR - let's play. 3d online poker room. odlicna igra, 3d, mislim da imas i pravila... uglavnom, igra se texas hold em i omaha... texas hold em ti se igra da svako dobi dvije karte, pa se dize i placa ili fold-a... onda idu na stol 3 karte, pa jedna pa jos jedna, i onda slozis kaj imas, naravno u 5 karti... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 90
![]() | Re: Poker Možeš probati i online besplatno
__________________ Online Klađenje |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Poker Ma meni je to nepotrebno napucavanje nekih tech fora i grafike samo odvlači pozornost od same prave igre
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Poker Ma da ti online su svi isti nema tu nešto extra posebno boljih jednih od drugih ali ima i online svojih čari.
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Do dok ne naučiš. A onda deri al ima gdje i nemoraš uplatiti pare a da bi ih digo he he. Ali to mi je šupački ja uplatim bar 50€ i dobijem onda 50€ bonusa +. Pa peglam po freerollovima a to je isto super bez potrošnje para a naučiš puno i još nešto možda i digneš. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: poker |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.