| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Poklon za Božić u Društvo forumu; jos u 10. mj. sam nasla poklon i kupila maketu 1:24 dodge super bee, ali nisam mogla cekat do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Poklon za bozic??? jos u 10. mj. sam nasla poklon i kupila maketu 1:24 dodge super bee, ali nisam mogla cekat do bozica da vidim reakciju pa sam mu to poklonila jos prije mjesec dana onda sam igrom slucaja naisla na tipa koji prodaje upaljac u obliku 3 spojena metka pa sam i to mislila ostavit za bozic, al mi wrag nije dao mira pa sam mu to dala prije tjedan dana ![]() ![]() jos ce ispast da za bozic necu poklonit nista LOL ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Poklon za bozic??? Citat:
![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-07 Godina: 26
Poruka: 100
![]() | Re: Poklon za bozic??? Citat:
nešto! stvarno ne znam.. niti imam ideja... sve je već tako otrcano.. najradije bi mu poklonila karte za putovanje... za doček negdje.. ili nešto tako slično... al nemam para niti godišnjeg odmora!! ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Poklon za bozic??? Citat:
ima valjda neki hobi, zanimaciju, nesto o cemu stalno prica, o cemu sanja pa napravi nesto u tom stilu problem je jedino kad togneceg nema u hr (moj slucaj) i/ili kad nemas para za to (opet moj slucaj).
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poklon za bozic??? Vjerojatno trenirku u WGW-u, s nekim spaljenim natpisom, to je i meni i njemu skroz fora
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Poklon za bozic??? Citat:
![]()
__________________ I pametni grijese | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poklon za bozic??? Kupit ću joj account od rapidsharea i onda ću ga ja i potrošit ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poklon za bozic??? Citat:
![]() ![]() pazi da ne bankrotiraš do Božića! šalim se!! joooj, ja stvarno nemam pojma, već smo si ispoklanjali sve čuda i čudesa!!! ma kupit ću mu novu kacigu i nek ga voda nosi!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bozic, bozicni poklon, poklon za bozic |
« Tetovaža
|
Jebem ti radar »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:36.

onda sam igrom slucaja naisla na tipa koji prodaje upaljac u obliku 3 spojena metka pa sam i to mislila ostavit za bozic, al mi wrag nije dao mira pa sam mu to dala prije tjedan dana 

I pametni grijese