| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Policajac na Malti brutalno udario staricu koljenom ! u Društvo forumu; Nadzorne kamere snimile su predstavnika zakona kako tuče staricu. Baka je policajca navlačila za hlače, a ovaj ju je snaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Policajac na Malti brutalno udario staricu koljenom ! Nadzorne kamere snimile su predstavnika zakona kako tuče staricu. Baka je policajca navlačila za hlače, a ovaj ju je snažno udario ! ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Plicajac na Malti brutalno udario staricu koljenom ! A kretenčine ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plicajac na Malti brutalno udario staricu koljenom ! Ko zna što je bilo s njom, očito je od udarca izgubila svijest! Stavio bi ja njega u zatvor, pa da bude dobra mala curica nekome tamo! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plicajac na Malti brutalno udario staricu koljenom ! O, Bože moj, kretena. Zar nije bakicu mogao drugačije smiriti nego nogom Trebalo bi njega na jedno 2-3 mjeseca među rešetke, pa neka se tamo nogama brani. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: koljeno, malta, policajac, udarac |
« Peter Chrouch
|
Život u oceanu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:45.