sritan ti rođendan te puno siće i visilja u tvom daljnjem životu i još puno...puno ovakih sretni8h rođendana
Raspravljate o temi Pomoć!!!!čestitke za rođendan u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; please help...frend mi ima sutra ročkas i želim ga iznenadit nekom lipon SMS PORUKOM...pa please dajte ideju....ili neke str di ...
Have you ever noticed,
That I’m not acting as I used to do before?
Have you ever wondered,
Why I always keep on coming back for more?
sritan ti rođendan te puno siće i visilja u tvom daljnjem životu i još puno...puno ovakih sretni8h rođendana
meni je jadno slati te 25x prozvakane sms poruke, jos mi je jadnije kad primim neku takvu.. ono, posiljatelj misli da ispada ultra-kul jer mije poslao/la neku predobro srocenu poruku, a nema pojma da sam to primila vec 25x prije.
uvijek je bolje smisliti nesto svoje (pa makar to i ne bilo vrhunski sroceno, al je bar od srca), nego kopirati tudje...
sretan rođendan?
napisi mu "Sretan ti rodjendan i dao Bog da pozivis jos toliko"
Ok ,ovo gore je zajebancija, moj savjet bi bio da kupis pravu cestitiku na kiosku i svojom rukom napisi prvo sto ti padne na pamet. Sms ce cuvati par dana i obrisati, a ovu kartonsku cestitku moze imati cijeli zivot ako zeli.
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.