Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Pomoć!!!!čestitke za rođendan

Raspravljate o temi Pomoć!!!!čestitke za rođendan u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; please help...frend mi ima sutra ročkas i želim ga iznenadit nekom lipon SMS PORUKOM...pa please dajte ideju....ili neke str di ...

Regularni forumas Avatar od korisnika tree_hill_girl
    Datum registracije
    02-01-07
    Poruka
    236
    Liked
    0 times

Pomoć!!!!čestitke za rođendan

please help...frend mi ima sutra ročkas i želim ga iznenadit nekom lipon SMS PORUKOM...pa please dajte ideju....ili neke str di bi mogla nać neki lipi tekst...
    unaprid fala..kisssss
    Have you ever noticed,
    That I’m not acting as I used to do before?
    Have you ever wondered,
    Why I always keep on coming back for more?

Starter
    Datum registracije
    13-12-06
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Re: Pomoć!!!!čestitke za rođendan

sritan ti rođendan te puno siće i visilja u tvom daljnjem životu i još puno...puno ovakih sretni8h rođendana

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    8,997
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: ivek333555 Pogledaj Poruke
    sritan ti rođendan te puno siće i visilja u tvom daljnjem životu i još puno...puno ovakih sretni8h rođendana

stvarno moćna čestitka..
    ja je ne razumin ali je moćna

Starter Avatar od korisnika internet123
    Datum registracije
    24-09-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: tree_hill_girl Pogledaj Poruke
    please help...frend mi ima sutra ročkas i želim ga iznenadit nekom lipon SMS PORUKOM...pa please dajte ideju....ili neke str di bi mogla nać neki lipi tekst...
    unaprid fala..kisssss
    hehe!
    tu sam da pomognem sreco!!!!!!!!!!!!!!!!!

SRETAN TI ROĐEN-DAN,
    KAD SI IZ PIČKE IZAŠAO VAN!

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

meni je jadno slati te 25x prozvakane sms poruke, jos mi je jadnije kad primim neku takvu.. ono, posiljatelj misli da ispada ultra-kul jer mije poslao/la neku predobro srocenu poruku, a nema pojma da sam to primila vec 25x prije.

uvijek je bolje smisliti nesto svoje (pa makar to i ne bilo vrhunski sroceno, al je bar od srca), nego kopirati tudje...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,761
    Liked
    366 times

sretan rođendan?
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika omahen
    Datum registracije
    06-08-05
    Starost
    44
    Poruka
    996
    Liked
    3 times

napisi mu "Sretan ti rodjendan i dao Bog da pozivis jos toliko"

Ok ,ovo gore je zajebancija, moj savjet bi bio da kupis pravu cestitiku na kiosku i svojom rukom napisi prvo sto ti padne na pamet. Sms ce cuvati par dana i obrisati, a ovu kartonsku cestitku moze imati cijeli zivot ako zeli.
    NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.

Lajkaj nas na Facebooku