| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Pomoc hitno potrebna!ty u Društvo forumu; Pozdrav!Evo namjeravam studirati fiziku nakon gimnazije i naš profesor stalno tupi da ce nam biti puno lakse ako rijesimo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Pomoc hitno potrebna!ty Pozdrav!Evo namjeravam studirati fiziku nakon gimnazije i naš profesor stalno tupi da ce nam biti puno lakse ako rijesimo sve zadatke iz Žute zbirke!Sad mene zanima jel netko zna gdje da skinem rješenja i postupke?Ako netko ima mozemo se dog pa mi moze na MSN poslat! hvala P.S:Ja sam malčice surfao i našao na netu dio žute zbirke,brijem da do hidromehanike(tako nešto),pa ako netko ima i dalje(do valova,titranja i elektriciteta) |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Pomoc hitno potrebna!ty Citat:
zašto skidaš rešenja kada trebaš sam rešiti![]() no nema veze, ja ti nemogu pomoći, ali ispričaću ti vic. Prodaje šaban diplome i viče: - Pravni fakultet 200 evra, Elektrotehnički 250 evra, medicina 500 evra! Prilazi mu čovek i kaže: - Kume, ja bih kupio diplomu Medicinskog, ali skupo je! - Može i za dvesta - odgovara šaban - ali moram malo da te propitam.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pomoc hitno potrebna!ty jel imas to sada?mozes mi se kako javit,da vidim kako to izgleda,ili mozda poslat? moj msn y0homit@hotmail.com pls ako mozes stvarno je hitno |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pomoc hitno potrebna!ty Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: fizika, zuta zbirka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.

zašto skidaš rešenja kada trebaš sam rešiti