| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Ponosni djed u Društvo forumu; Evo događaja danas: povodom prinove u mojoj obitelji danas smo išli u posjet u bolnicu. Dakako muški unuk ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,958
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ponosni djed Evo događaja danas: povodom prinove u mojoj obitelji danas smo išli u posjet u bolnicu. Dakako muški unuk je u pitanju (to možda malo pomaže). Kada su se skupile obje strane, naš ponosni prijatelj (otac novopečene mame), glasno je se pohvalio da je on iako se nije smjelo, platio sestri da vidi maloga i kada mu ga je donijela, stavio je novac u jastučić! Dakako, mi smo ostali zbljuv i kometirali (kasnije) koji je to kretenizam... Što vi mislite, zakaj ljudi imaju potrebu isticanja tipa: ovo je od tud i tud; ovo je koštalo toliko i toliko; mislim kaj me briga!!!!
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Ponosni djed A ljudi naglašavaju svoju moć na taj način kad neznaju i nemogu drugačije.Novac-moć-zaštita-prestiž pred drugima- ma koliko ga puno ili malo imali daje im neki statusni simbol i spremni su sve otrpit i ne imati love samo za taj tren koji ih uzdiže iznad svih i daje im trenutnu moralnu satisfakciju ,a gledajući psihološki na taj problem možemo im u glavi štošta naći kao uostalom i svima nama. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ponosni djed Zato što su djeca nešto najljepše na svijetu...i ne možeš svaki dan gledati tek rođenu bebu...novac nema cijene sreće...imao neimao novca možeš biti sretan a i ne moraš
__________________ Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ponosni djed Novac nije ništa. Mislim, lijepo ga je imati, daleko od toga; ali ne znači ništa... I sve je to super, ali neshvaćam taj sklop ljudi kojima je bitno izreći rečenicu tipa "To je iz X i platila sam X". Ok kad kaže gdje je kupljeno, ali pusti cijenu, ako me zanima pitat ću! I to za maloga, običaj je da se bebi stavi nekaj "pod glavu", ali to kurčenje malo mi je ipak previše!
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ponosni djed Citat:
Hm ...ova tema mene navodi na jedno jako bitno pitanje , o kome se predugo šutilo. Gdje je naime ono što je meni stavljeno pod glavu? A moja glava nikad nije bila mala. Čini se da u obitelji moramo ozbiljno porazgovarati o nekim stvarima. ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ponosni djed Vi'š, vi'š, a di je moje? Moja je bosanska još uz to... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: djed, ponosni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:00.