Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Popovača

Raspravljate o temi Popovača u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; [FONT="Georgia"] Popovača ... ... liječnici, ljekarnici i ostali... (pod ovim PTSPiovci mislim na one koji su pod tom dijagnozom otišli ...

Regularni forumas Avatar od korisnika wairua
    Datum registracije
    22-09-08
    Starost
    38
    Poruka
    118
    Liked
    0 times

Popovača

[FONT="Georgia"]Popovača...

... liječnici, ljekarnici i ostali...
    (pod ovim PTSPiovci mislim na one koji su pod tom dijagnozom otišli u mirovinu, a u stvari im nije ništa, govorim iz poznatih i znanih izvora).

Nisu mi jasne neke stvari, a to me baš jebe u moj nezdrav mozak. Kako netko tko je zdrav može ležati po bolnicama, psihijatrijskima? Pa ja bih poludjela.
    I to najmanje tri godine, valjda. Kako bi dobio status PTSPija i otišao u mirovinu. I to jako, jako dobru.

Tri tjedna ležiš u Bjelovaru u bolnici, onda ideš mjesec dana u Popovaču i tako tri godine. Ludilo!!!

No, dobro, dobili su što su htjeli. Dobre mirovine, bolje nego što su im bile plaće.

Ali, što me ustvari zanima. Oni sada jesu u mirovini. Svaki utorak idu u Popovaču kod liječnika (psihijatra). Ne znam zbog čega više Popovača ako si već u mirovini, imaš svoju terapiju, svog liječnika u Bjelovaru u bolnici i točka.

No, u čemu je caka, ili nije. Ne znam, to još moram provjeriti.

Idu u Popovaču, dobivaju tamo neki papir (liječnička dijagnoza iliti kako li se to već zove). Time se javljaju kod svog psihijatra u Bjelovaru. On napiše recepte, taj neki PTSPiovac ode u ljekarnu, podigne lijekove bez da ih išta plati i onda te lijekove odnese liječniku u Popovaču. Jer kao, bolnica nema dovoljno lijekova. Ma da?

Ili doktor nema dovoljno para pa mora uzimati te tablete i prodati ih nekome drugome.

Mene više ništa ne čudi. Žalosno, ali je tako.

Pa ne bi mi palo na pamet da sam sa 45 godina već u mirovini!!! :-). Poludjela bih doma. :-)

Ima li itko netko logičko objašnjenje za ovo gore napisano?
    Ili da pitam negdje drugdje.
    Eee, Milinoviću, ministru, sram te bilo što radiš u zdravstvu! A niti oni prije tebe nisu bili bolji.

Meni, osobno, kojoj su tablete potrebne, ne mogu dobiti! Pa naravno da ne mogu kada sve završe u Popovači kod nekog doktora koji ih dobro unovči.

Žalosno... :-(
    wairua

"... take Me as I am..."

prof. Foruma Avatar od korisnika omahen
    Datum registracije
    06-08-05
    Starost
    44
    Poruka
    1,000
    Liked
    3 times

Re: Popovača

Pa ne bi mi palo na pamet da sam sa 45 godina već u mirovini!!! :-). Poludjela bih doma. :-)

Bogami i ja. Zato sam ja otisao u mirovinu sa 38g. Sad imam 41. I nisam bio u Popovaci i nijednoj drugoj ludari i nemam ptsp.
    NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.

Lajkaj nas na Facebooku