| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Posljednja pjesma u Društvo forumu; malo morbidno pitanje ali zanimljivo dobro razmislite koju biste htjeli pjesmu da vam svira na sprovodu?(instrumental naravno) ++ ubacite rijeci ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,249
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | posljednja pjesma malo morbidno pitanje ali zanimljivo dobro razmislite koju biste htjeli pjesmu da vam svira na sprovodu?(instrumental naravno) ++ ubacite rijeci da docaramo bit (procitala negdje to pitanje pa se mislim bi ce zanimljiva tema) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: posljednja pjesma Pearl Jam - Nothingman Once divided...nothing left to subtract... Some words when spoken...cant be taken back... Walks on his own...with thoughts he cant help thinking... Futures above...but in the past hes slow and sinking... Caught a bolt a lightnin...cursed the day he let it go... Nothingman... (2x) Isnt it something? Nothingman... She once believed...in every story he had to tell... One day she stiffened...took the other side... Empty stares...from each corner of a shared prison cell... One just escapes...ones left inside the well... And he who forgets...will be destined to remember...oh...oh...oh... Nothingman... (2x) Isnt it something? Nothingman... Oh, she dont want him... Oh, she wont feed him...after hes flown away... Oh, into the sun...ah, into the sun... Burn...burn... Nothingman... (2x) Isnt it something? Nothingman... Nothingman... (2x) Coulda been something... Nothingman... al brijem da to već većina zna ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koju pjesmu bi željeli da svira na vašem sprovodu? od christine aguilere-fighter
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Posljednja pjesma nisam razmisljao o tome...ali mislim da bi to bilo nesto od Balaševića..
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: posljednja pjesma Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjesma, posljednja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.