| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi Postajte filmiće vaše 3 najdraže pjesme u Društvo forumu; ja mislim da nema slične teme kao što je ova,ako ima molio bih da se pobriše evo moje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| ***M@nga*** | Postajte filmiće vaše 3 najdraže pjesme ja mislim da nema slične teme kao što je ova,ako ima molio bih da se pobriše evo moje 3 najdraže pjesme po redosljedu 1.Stevie Wonder-isnt she lovely 2.Bryan Adams-ill be right here waiting for u 3.Boy George-Karma Chameleon
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Postajte filmiće vaše 3 najdraže pjesme christina aguilera-el beso de final(iz dirty dancing 2) ricky martin-te extrano balašević-lepa protina kći
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Postajte filmiće vaše 3 najdraže pjesme Ovo mi je najdraža pjesma na svijetu, rasplačem se svaki put kad je čujem, jer ima posebno značenje meni, i obecanje koje mi je jedna osoba dala i ja njoj naravno... šmrc, šmrc Richard Marx '' Right here waiting for you '' Pjesma je inace u orgininalu od Judy Garland namjenjena filmu Čarobnjak iz Oza, al eto ova modernija verzija mi bolja, odlicna ![]() '' Over the rainbow '' Aerosmith '' I don't wanna miss a thing ''
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Postajte filmiće vaše 3 najdraže pjesme prljavo kazaliste - ako trazis nekoga miroslav skoro - ne dirajte mi ravnicu zabranjeno pusenje - lijepa alma p.s. nisam stavio nis od balaševića jer se ne bih mogao zaustavit ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana Zadnji Uredio dave : 24-09-07 u 21:38. |
| | |
![]() |
| Tagovi: filmice, najdraze, pjesme, postajte, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.