| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi pracke u Društvo forumu; upravo se sjetih jedne igracke iz mladosti,,,,,,,pracka,,,radili smo ih od zice s gumicom,,,,,i metke od zice ,,i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pracke upravo se sjetih jedne igracke iz mladosti,,,,,,,pracka,,,radili smo ih od zice s gumicom,,,,,i metke od zice ,,i prassssssssssss udri ,,hahahahahahahahha,,skupljalo se municije po cesti jer su svi imali svoju pracku ........a vi,,,,,jeste se susreli s tim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 881
![]() | Re: pracke da, normalno... to je bilo najjače dječje "oružje".. mi smo isto radili praćke od žice i gumice, i onda onako savijali "metke" u obliku slova U...bilo je fora, al boli kad te opali, pogotovo ako ti slučajno doleti u facu... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pracke To smo mi zvali špriherice (nazvane po municiji), a praćke su već bile ozbiljno oružje...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,641
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pracke I ovisno o vrsti zice špriheri su isli svojekuda ili ravno. Moglo se fino opalt nešto tome. Joooj, dani djecije gluposti i bezbriznosti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pracke joj.. osim toga... ja se sjećam da sam iz dva flomastera radila pljucu i gađala ljude sa tijestom u kosu joj... kad razmislim...malo sam ja bila tak... emmm.. nestašna? osim toga.... obožavala sam špekulje... i skejtića...a da.. pištoljčeka "plašljivca" kojim sam muhe i pauke po fasadama pretvarala u crne mrlje! ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: pracke Ja sam imao: - pračku na žice (2 komada - mala i velika - koristio bi ih zavisno o veličini mete) - praču kamenjarku (za teško oklopljene mete) - pljucu na crvene bobe (lako pješačko naoružanje) - pušku na čepove dvocjevku (imala je 2 štipunice i 2 laštika) To bila puna ratna oprema, svaki dan sam je nosia sa sobom vani ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: pracke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:53.

........a vi,,,,,jeste se susreli s tim

mi smo isto radili praćke od žice i gumice, i onda onako savijali "metke" u obliku slova U...