Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Baš Razno
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Baš Razno Raspravljate o temi pracke u Društvo forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-05-07, 17:10   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 912
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames
Re: pracke

In Flames je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 17:52   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
I ovisno o vrsti zice špriheri su isli svojekuda ili ravno. Moglo se fino opalt nešto tome.
Joooj, dani djecije gluposti i bezbriznosti
da,,,dani bezbriznosti...nostalgija...
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 21:26   #13 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,270
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Joj kad se sjetim, pola dana smo radili praćke i šprigerice, onda bi netko odmah prvim pucnjem nekoga pogodio. Krv, suze i razlaz, zabava trajala 5 minuta.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 23:26   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

pogle modernizacije,,,aj jel imamo rat..kad je miting da ispaljujemo
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg hrhr.JPG (3.2 KB, 7 pogleda)
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 13:01   #15 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,775
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

kako ne, bio sam ovisan o tome..hehe
uglavnom sam ih izrađivao od žice, ali imao sa i jednu kamenjarku koju su mi oduzeli

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 18:51   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

ko ti je oteo to,,redovi zakona ili ?
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 19:54   #17 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,775
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ma nešto je sa susjedima bilo, ali nisam napravio nikakvu štetu..valjda je bilo ono "bolje spriječit nego liječit"

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 20:52   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Kao malo starijeg člana, sjetili ste me na naše pračke, špriherice i cjevčice sa papirićima ili glinom. Ali, u jednom su trenutku na tržište izašle, za ono vrijeme super odlične kopije pištolja koji su ispaljivali glinene kuglice. Budući da su te kuglice bile relativno skupe, a mi smo "ratovali" po cesti, parkovima, šumicama, u školi..... Skužili smo da su mali mentol bonbončići idealne veličine, težine i balističkih sposobnosti, a daleko su bili jeftiniji od tih glinenih kuglica
Toliko smo "ratovali" u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, da je centar od Britanca do Črnomerca bio bijel od bonbončića kao po zimi od snijega. E, onda su se našli neki zločesti ravnatelji i profesori koji su nas "razoružali", a radilo se o velikom broju učenika OŠ Krajiška, P. Miškine, Cankareva...., pa je ta zanimacija trajala samo jedno ljeto.
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 21:40   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

eto bas mi je drago da smo se malo sjetili nestasnih dana
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 22:41   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Ja sam imao:
- pračku na žice (2 komada - mala i velika - koristio bi ih zavisno o veličini mete)
- praču kamenjarku (za teško oklopljene mete)
- pljucu na crvene bobe (lako pješačko naoružanje)
- pušku na čepove dvocjevku (imala je 2 štipunice i 2 laštika)
To bila puna ratna oprema, svaki dan sam je nosia sa sobom vani
ova izjava čepaljku dvocijevku, to slično su radili redikuli iz moje ulice na širokoj letvi, na nju bi stavljali po desetak štipalica, to se zvala artiljerija, tim smo se gađali do ima par godina, a ove čepaljke samostalne su puške, i s njima je pojedinac ratovao, to su bila dobra vremena, kad su u parku dva logora na polju sa kutijama za zaštitu ratovala, predobra igra!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pracke

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113