| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Baš Razno Raspravljate o temi pracke u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: slay ja se sjecam da sam kao klinac jednom gledao neki film di neki tamo afrikanci lijepe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pracke Citat:
jednostavno je izvukao štap i plas po kući i još jedan put stavio unutra malo promučkao i opet, a onda je nestao ![]() Inače, radili smo sranja sa svim tim stvarima. Nas četiri iz mog susjedstva smo bili "u ratu" protiv nekih 5-6 klinaca iz malo daljeg susjedstva: radili su se šatori, imali smo katapult za vodene balune, pračke, čepaljke, šibe... Jednom se čak jedan od naših posrao na neku tacnu, došao kod njih i raspalio po njima ![]() Kad smo pogledali jedan film od bruce leea, onda su nunčake bile u điru. | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pracke malo municije............. ..............PRENOSIM S NEKE STRANICE...same here...svaka uuula (ulica) je imala svoje igraliste,krale su se cepaljke,pracke,franje,slije. Za bit faca tribalo je nakrast drvenih paleta i skucat sebi logor obicno na stablu. Iako to moje dijetinjstvo nije bilo u yugi nepripadam dijelim dosta stvari sa vama starijima. Apsurdno je danas dite veca faca ako ima bolji mobitel ili robu...kad san ja isa u skolu bilo je toliko izbjeglica a neki nisu imali ni 2 para gaca. by Dalmat '84 @ 2004-04-29 . Zadnji Uredio manekenka : 11-06-07 u 18:27. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: pracke Aaaaa u mom kvartu je bilo par ratobornih cura i jos ih ima.Svi znaju da nema nista ljepse nego kad te cura lovi po parku a svi pjevaju "tko se tuce taj se voliiiiiiiiiii" ![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pracke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:31.