Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 18

Preminuo Patrick Swayze...

Raspravljate o temi Preminuo Patrick Swayze... u Baš Razno forumu, dio Društvo foruma; Glumac je preminuo nakon više od godinu i pol borbe s rakom gušterače, objavila je njegova publicistica a prenose američke ...

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Preminuo Patrick Swayze...

Glumac je preminuo nakon više od godinu i pol borbe s rakom gušterače, objavila je njegova publicistica a prenose američke TV mreže.

Patrick Swayze danas je mirno preminuo uz članove svoje obitelji, nakon hrabrog suočavanja s iskušenjima svoje bolesti u zadnjih 20 mjeseci', rekla je u priopćenju objavljenom u ponedjeljak navečer njegova publicistica Annett Wolf. Ni jedna druga pojedinost vezana uz njegovu smrt nije objavljena. Obožavatelji simpatičnog glumca bili su pripravni za takav ishod već više od godinu dana, otkako je tabloid 'National Enquirer' na naslovnici presudio: 'Patrick Swayze ima još pet tjedana života.'

Američki tabloidi, koji se prodaju u samoposluživanjima odvojeno od ozbiljnog tiska, obilato su eksploatirali Swayzev rak, često stavljajući na naslovnicu njegov bolešću iscrpljen lik. On je prkosio predviđanjima, iako je bio pragmatičan oko svojih izgleda i iskren kada je govorio o iskušenjima u borbi protiv takve pogubne bolesti koja obično ubija 95 posto žrtava u roku od pet godina.

'Možete se kladiti da ću proći kroz pakao', rekao je Barbari Walters 8. siječnja u prvom TV intervjuu otkako mu je rak dijagnosticiran. Swayze kojeg je 1991. magazin People proglasio 'Najprivlačnijim muškarcem', bio je dovoljno čvrst da izdrži agresivno liječenje i radi šest dana u tjednu na snimanju 13 nastavaka TV serije 'The Beast', premijerno prikazane 15. siječnja. I ranije u karijeri, glumac se borio sa zdravljem, uključujući i lom obje noge pri nesreći na jahanju, dok je 1998. snimao film 'Pisma ubojice'.

Pored navike da puši tri kutije cigareta na dan, Swayze je bio alkoholičar, čija se ovisnost pogoršala nakon što mu je 1982. umro obožavani otac. Nakon samoubojstva njegove sestre 1994., otišao je na rehabilitaciju i kasnije se sklonio iz Hollywooda, kupivši jedan ranč u Kaliforniji i jedan u Novom Meksiku, gdje je sa ženom uzgajao stoku.
    Izvor: HINA

Pokoj mu duši...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Re: Preminuo Patrick Swayze...

RIP.

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

RIP
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

RIP

po meni dva filma su mu dobra, Duh i Prljavi ples

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

RIP
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Bok, ja sam Gregor Avatar od korisnika Iron Man
    Datum registracije
    04-07-08
    Starost
    22
    Poruka
    5,837
    Liked
    4 times

RIP

odličan mu je film "DUH"
    Just be yourself and if people don't like you fuck them

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

I Donnie Darko. Nije bio neki istaknuti glumac, ali svejedno mi je žao

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

RIP
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Ja sam volio Sjever i Jug kad sam bio mali.

Pocivao u miru.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

el se sjeća itko njegovog filma roadhouse, tako nešto..gdje glumi redara..i onda se zaljubiii u..neznamkaksezove ..eto,lijepo su mu pristajale uloge romantičnih zavodnika

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku